xverca

Veronika Lohynská

Komentáře 23

Od nejnovějších
  1. Buchty a klobásy
    Buchty a klobásy (2016)
    6
    Tohle jsem necekala, myslela jsem, ze pujde o klasicky animak. Nakonec film s humorem spise pro dospele. Napad opravdu originalni, to se jen tak nevidi. Misty to prechazelo ke scenam, kdy si rikate, ze uz to neni mozne. Ale tleskam tomu, ze je nekdo schopny takovy film uvest.
  2. Baby Driver
    Baby Driver (2017)
    9
    Tento film doporucuji. Nesla jsem na nej s zadnym velkym ocekavanim, ale prekvapil. Dobre herecke obsazeni, s velmi nadejnym hercem v hlavni roli. Spojeni hudby a jednotlivych scen dokonale, k tomu skvele songy. Tento film stoji za to videt a ne pouze jednou.
  3. Pobřežní hlídka
    Pobřežní hlídka (2017)
    5.5
    Ocekavala jsem trochu vice, nakonec komedie pouze pro pobaveni. Ukazka velmi zafungovala, film pote trochu zklamani. Jako letni oddychovka v pohode. Nema ale co vice nabidnout nez hezka tela. Obsazeni slusne, ktere udrzuje tento film na slusnem prumeru.
  4. Ratatouille
    Ratatouille (2007)
    8.5
    Velmi dobrý animák, s dobrým a neokoukaným námětem a proto není pouze pro děti, ale i pro dospělé. Hodnotím ho velmi kladně v celé záplavě animáků, patří k těm lepším a kvalitním. Dabing taky fajn i filmové zpracování, více takových. Pixar nezklamal :)
  5. Everest
    Everest (2015)
    8
    Tenhle snímek mě chytil za srdce, do kina jsem šla s tím, že jsem neznala dopodrobna, co se stalo. Ke konci mě proto šokoval a nemohla jsem tomu sama věřit. Herecké výkony velmi dobré, včetně obsazení. Velmi kvalitní zpracování, které určitě všem doporučuji.
  6. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    7.5
    Při hodnocení filmu stále váhám, mezi jeho klady určitě patří hudba! Na film jsem šla s velkým očekáváním. Děj filmu mě příliš neuchvátil, superzločinci byli dobří, možná bych uvítala, kdyby bojovali proti něčemu jinému, protože na konci už to bylo poněkud nudné.
  7. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    6.5
    Jednička mě nadchla, jak příběhem tak i určitou odlišností a námětem kouzel. Po celou dobu jsem nevěděla, jak to dopadne. Na druhý díl jsem tedy byla velmi natěšená, ale zaostává za jedničkou jak v příběhu tak v napětí. Takhle se řadí k ostatním průměrným filmům.
  8. Moderní Popelka
    Moderní Popelka (2004)
    6.5
    Klasická oddechová romantická komedie s prvky pohádky :) Navíc nepostrádá svůj příběh, který je poučný a přenesený do dnešní doby. Určitě zde nehledejte nějaké herecké výkony, ale hlavní postavy Hilary Duff a hezoun Chad Murray, do příběhu příjemně pasují :)
  9. Moje tlustá řecká svatba 2
    Moje tlustá řecká svatba 2 (2016)
    3.5
    První díl byl o mnohem lepší. Hlavní hrdinka mě neoslovila, až jsem se chvíli styděla i za ni. Film má pravděpodobně pobavit, ale moc se to nepovedlo. Měla jsem problém vydržet vůbec v kině. Přišlo mně, že tam prostě něco nesedí, herci byli umělí a vůbec nehráli přirozeně.
  10. Upíří deníky
    Upíří deníky (2009)
    7
    Seriál o upírech s dobrým hereckým obsazením, oblíbený spíše náctiletými. První řady jsem sledovala pravidelně, ale se stále umělým natahováním seriál ztrácí na kvalitě. Odešlo plno herců a už to není ono. Doporučuji tedy několik prvních řad ke shlédnutí.
  11. Poslední píseň
    Poslední píseň (2010)
    6
    Romantický film, se slabšími hereckými výkony, který ani nenadchne ale neurazí. Natočený podle předlohy Nicholase Sparkse, nejedná se tedy o velký propadák. Knížka bude ale každopádně lepší. Oddychový film, určený spíše pro mladší divačky, akorát dlouhý.
  12. Hunger Games
    Hunger Games (2012)
    8
    První díl série patří k nejlepším, bohužel další už na něj moc nenavázaly. Tenhle díl mě mírně šokoval, protože jsem nevěděla na co jdu. Velmi povedený film. Knížku jsem nečetla, nedokážu tedy říct, jak se podobá. Akorát dlouhý, nijak natahovaný jako jiné filmy.
  13. Deadpool
    Deadpool (2016)
    9
    Předčil má očekávání, doporučuji všem. Nejedná se o klasický komiksák, který jsme mohli vídat posledních několik let. Je opravdu zábavný a i pro mě, nepříliš velkého fandu akčňáků. Jsem se po celou dobu bavila. Hlavní postava úžasná, a to díky hereckému obsazení.
  14. Nedotknutelní
    Nedotknutelní (2011)
    8.5
    Tenhle film mě opravdu překvapil, převážně svým hodnocením. Většinou takové filmy nevyhledávám, ale pohltil mě od první minuty. Také jsem se bavila a neměla jsem žádný důvod od filmu odejít. Příběh se opravdu dotýká srdce a herecké výkony jsou výborné.
  15. Temný případ
    Temný případ (2014)
    10
    Tenhle seriál mě úplně pohltil. Mohu říct, že patří k nejlepším, které jsem měla možnost vidět. Je kvalitní především díky výbornému hereckému obsazení. Po celou dobu jste v napětí a po skončení se nemůžete dočkat dalšího dílu. Není pro slabé povahy, ale jednoznačně jej doporučuji!
  16. Terapie láskou
    Terapie láskou (2012)
    8
    Výborné herecké obsazení a výkony hlavních postav, které za to byly nominované na Oscara, překvapil Bradley Cooper. Odpočinkový film, který všem doporučuji. Obsahující aktuální témata, takže se v něm někteří i najdou. Komedie s prvky dramatu a místy i romantický film.