Baby Driver

77%
Baby Driver

Talentovaný mladý řidič (Ansel Elgort), který zajišťuje zločincům únik z místa činu, je ve své práci tím nejlepším z oboru i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Když se Baby setká s dívkou svých snů (Lily James), vnímá to jako příležitost opustit život zločince a začít znovu. Poté, co je ale mafiánským bossem (Kevin Spacey) přinucen zúčastnit se další akce, která je předem odsouzena k neúspěchu, ocitá se v ohrožení jeho život, láska i svoboda. (Falcon)




Recenze: Baby Driver

Kinobox.cz
80%

Jde to samozřejmě i trochu kombinovat a prožívat obojí najednou, ale nejlépe si film užijete, pokud ho celý berete "jen" jako hru režiséra s divákem (a s herci, kteří si své šílené postavičky většinou značně užívají). A je to zatraceně kvalitní hra. Kéž by takových odlehčených blbostí bylo víc.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Baby Driver má vše co na filmech miluji. Kvalitní herecké obsazení,dobré dialogy,precizní akci a vynikající hudební podklad,který opět odvedl pořádný kus práce. Wright je velmi zručný režisér a tento snímek dovedl ve zběsilém tempu až k závěrečným titulkům s naprostou lehkostí. Pokud je ne vás Drive příliš temnou podívanou,tak sáhněte po téhle "odlehčenější" verzi.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Tento film mě rozhodně nezaujal. Kladně hodnotím hlavního hrdinu, který je osobitý a nebýt jeho, film je typicky béčkový. Film je plný klíšé, nesmrtelných hlavních hrdinů i padouchů, honičky nepůsobí extra věrohodně. Za mě je to nepovedený film, který měl vyšší potenciál.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Zklamání. Film s hlavním hrdinou, který je nesympatický sociopat, ale asi měl být roztomilý. Film nudný a sterilní, i když měl asi být výrazný a živelný. Nejhorší Wright.


Dodatečné informace

Původní název:
Baby Driver (více)
  • Velká Británie Baby Driver
Premiéra v ČR:
27. 7. 2017
Distributor:
Falcon
Země původu:
Velká Británie, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
34 mil. USD
Tržby:
226,95 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Baby Driver je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch