Vlk z Wall Street

85%
Vlk z Wall Street

Film Vlk z Wall Street přináší podívanou z doby, kdy na Wall Street vládla pravidla Divokého Západu. Jen místo pistolníků na koních se tu prohánějí jachty a nahé blondýny a místo prachu nad prérií víří vzduchem bankovky. Někdy dokázal vydělat i 12 milionů dolarů za pouhé tři minuty. A peníze uměl také pěkně roztáčet. V jeho kancelářích běžně defilovala nahá dívčí dechovka, šňupaly se velehory kokainu, pořádaly se závody v házení trpaslíky, opice jezdily na kolečkových bruslích a se svou ženou souložil na matraci ze samých bankovek. Když mu v Londýně na večírku došly drogy, vzbudil svou newyorskou sekretářku, aby mu je poslala soukromým tryskáčem. Po každém velkém mejdanu ale přichází i odpovídající kocovina. Zvlášť, pokud kouzlení s akciemi je více než jen kreativní. FBI vás pak chce zatknout a mnoho dalších se chce pomstít.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
10
Ono se ani nechce věřit,že by tenhle příběh mohl mít reálné kořeny. Jde vidět,že v Americe je prostě možné cokoli. Scorsese natočil příběh zlodějíčka a svým způsobem manipulátora Jordana Belforta tak,že mu po celý film fandíte a jen tiše závidíte co vše si mohl dovolit a jak byl schopen zfanatizovat lidi kolem sebe. Ve vlkovi možná vyhrála forma nad obsahem,ale komu to vadí? Film je skvělej,vtipnej až vulgární a plnej barev až mě z toho bolely oči. Leo opět zahrál jako největší pán a Jonah Hill ukazuje,že už to dávno není ten odpornej tlusťoch ze Superbad,ale herec se kterým se prostě musí počítat a na závěr musím zmínit,že Margot Robbie je prostě krásná a skvěle se na ní dívá. Vlk z Wall Street se rozhodně řadí mezi to nejlepší co bylo natočeno v roce 2013.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
9.5
Tento film je skvělý. Nad podobnými tématy vždy žasnu a když se to uchopí za správný konec, přidáte Leonarada DiCapria, tak to nemůže dopadnout špatně. Film řadím do mé oblíbené kategorie k filmům, jako je Kokain, Barry Seal: Nebeský gauner. Ne že bych byl nějaký puritán, ale film mi přišel vulgární někdy až přes čáru a to mě postupem času přestávalo bavit. Jinak téměř dokonalé dílko.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
8
Kapitalistická párty i s kocovinou, kterou budete chtít zažít. Zábavné, dravé, přitom ani trochu přepálené, tedy ne nad rámec přepálenosti vyplývající z námětu. Nepřekonalo to mé očekávání, ale ani ho to nezklamalo, což vzhledem k hypu posledních týdnů potěší. Silné čtyři.


Dodatečné informace

Původní název:
The Wolf of Wall Street (více)
  • USA Vlk z Wall Street
  • USA The Wolf of Wall Street
Premiéra v ČR:
16. 1. 2014
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
100 mil. USD
Tržby:
392 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Vlk z Wall Street je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch