Buchty a klobásy

63%
Buchty a klobásy

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket.  (Falcon)




Recenze: Buchty a klobásy

Kinobox.cz
90%

Buchty a klobásy těží jednak z toho, že vůbec nejsou špatné, a jednak z toho, že "něco takového tady ještě nebylo", což s sebou nese nezanedbatelný "wow faktor". Pokud film bude dostatečně úspěšný, hodně se těším na jeho pokračování, pokud bude o tom, co je na konci naznačeno.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Čekal jsem to popravdě tak 1000 krát lepší. No i přesto tuhle nekorektní animovanou podívanou hodnotím poměrně vysoko. Jedním z důvodu je odvaha tvůrců pustit do kin animovaný film,který není mládeži přístupný. Tím se cílová skupina razantně zmenší. Další z důvodu je originální příběh plný fekálního a oplzlého humoru. Seth Rogen má na tento styl humoru prostě talent.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
Dlouho jsem se takhle u animáku nezasmál. Je to sice oplzlá hovadinka, ale nebere si servítky téměř s ničím. Sexuální orientace, barva pleti, grupáč, legrace ze známých osobností i krátké vykrádačky legendárních filmů. Určitě to není pro děti, mě ale tato blbost pobavila.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Fakt už musim někam za trest stokrát napsat "Nevěř hypu, nevěř hypu nevěř hypu..." Premisa natažená na úmorných 90 minut, velmi nepromyšlený a nevyužitý svět... vůbec nic tu ani zdaleka nedosahuje potenciálu, který tvůrci otevřeli. Rogen a spol. si měli ujasnit, jestli točí pro děcka, nebo to myslí tentokrát vážně.


Dodatečné informace

Původní název:
Sausage Party (více)
  • USA Buchty a klobásy
  • USA Sausage Party
Premiéra v ČR:
25. 8. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
19 mil. USD
Tržby:
140,71 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Buchty a klobásy je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch