Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v červenci '21

Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v červenci '21
Black Widow (2021) | Walt Disney Studios
Nejočekávanější filmy:
No Sudden Move (2021)
Žádné prudké pohyby
Scenárista, producent a režisér Steven Soderbergh (Traffic - Nadvláda gangů, Nákaza) je prostě k nezastavení. Před několika měsíci vyšlo na HBO jeho drama Nechte je všechny mluvit, kde si hlavní roli zahrála Meryl Streep, a už je tady s dalším pozoruhodným projektem. Jeho nový retro krimi thriller je zasazen do Detroitu poloviny 50. let 20. století. Skupina zlodějů je za tajemných okolností najata ke krádeži jakéhosi dokumentu. Když se však jejich akce pokazí, začnou hledat člověka, který si je na špinavou práci najal. V hlavních rolích se objeví Benicio Del Toro, Don Cheadle, Jon Hamm, David Harbour, Brendan Fraser, Kiearan Culkin aj.
Premiéra: 1. července - HBO Max
The Tomorrow War (2021)
Dosud největším filmem z produkce Amazonu je epická akční sci-fi slibující velkolepou bitvu lidí s mimozemšťany, kteří zaútočili na naší planetu. V hlavních rolích se objeví Chris Pratt (Strážci Galaxie), Yvonne Strahovski (Příběh služebnice) a J. K. Simmons (Whiplash). Režíroval Chris McKay, autor LEGO Batman filmu.
Premiéra: 2. července - Amazon Prime Video
Black Widow (2021)
Scarlett Johansson
Dlouho očekávaná a několikrát odložená marvelovská sólovka oblíbené členky Avengers v podání Scarlett Johansson, v níž kromě jiného dojde k představení nové Black Widow, jíž by se měla stát postava ztvárněná nadějnou a talentovanou Florence Pugh (Slunovrat). Snímek by se měl dějově odehrávat mezi událostmi, k nimž došlo ve filmech Captain America: Občanská válka a Avengers: Infinity War. Skupina nebezpečných lidí odhalila pohnutou minulost titulní hrdinky. Ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, v patách jí je však nelítostný zabiják Taskmaster, jenž ji má za úkol zlikvidovat. Dále hrají: David Harbour, O-T Fagbenle, Rachel Weisz, Ray Winstone či William Hurt.
Premiéra: 9. července - Disney+ (od 8. července bude film promítán v českých kinech)
Výbušnej koktejl (2021)
Výbušnej koktejl
Stylovou a efektní akční jízdu slibuje novinka nadějného režiséra Navota Papushada (autor oblíbeného thrilleru Quentina Tarantina Big Bad Wolves), která vypráví o třech generacích žen, které se rozhodnou postavit lidem, kteří by je mohli připravit o všechno. Hrají: Karen Gillian, Lena Headey, Michelle Yeoh, Angela Bassett, Paul Giamatti aj.
Premiéra: 14. července - Netflix (od 19. srpna bude film promítán v českých kinech)
Space Jam: Nový začátek (2021)
Space Jam: Nový začátek
Volné pokračování 25 let starého snímku, jenž kombinoval hraný film s animovaným a hlavní (lidskou) roli v něm ztvárnil legendární basketbalista Michael Jordan. Tentokrát se protagonistou stal LeBron James, jedna z největších basketbalových hvězd posledních let. I tentokrát bude slavný sportovec představovat sám sebe. Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat do bezpečí tím, že povede celou bandu nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony.
Premiéra: 16. července - HBO Max (od 15. července bude film promítán v českých kinech)
Poslední žoldák (2021)
Poslední žoldák
Jean-Claude Van Damme v solidně vypadající akční komedii z produkce Netflixu, to si zřejmě nenechá ujít žádný fanda belgického mistra roznožek. V novince francouzského scenáristy a režiséra Davida Charhona (Nepoužitelní) ztvární tajemného bývalého agenta, jenž musí ve Francii zachránit svého syna, který je kvůli mezinárodní zločinecké organizaci obviněn z pašování zbraní a drog.
Premiéra: 30. července - Netflix

Nejočekávanější seriály:
Monsters at Work (2021)
Příšerky v rachotě: trailer | Disney+
Animovaný seriál volně navazující na pixarovský hit Příšerky, s.r.o. se bude odehrávat půl roku po událostech původního filmu. Hrdinové se tentokrát budou snažit dostávat energii z dětí ne prostřednictvím jejich výkřiků hrůzy, ale pomocí smíchu. Titulní duo, Mikea a Sullyho, v originále opět nadabují Billy Crystal a John Goodman.
Premiéra první epizody: 2. července - Disney+
Bažina - 2. série (2021)
Bažina
Druhá série úspěšného polského krimi seriálu nás zavede do roku 1997. Dvojice novinářů Piotr Zarzycki (David Ogrodnik) a Witold Wanycz (Andrzej Seweryn) bude řešit další záhadný zločin, jehož kořeny sahají hluboko do minulosti.
Premiéra série: 7. července - Netflix
Gossip Girl (2021)
Restart populárního teenagerovského seriálu Super drbna se zaměří na novou generaci mladých hrdinů, kteří navštěvují soukromou newyorskou školu a používají sociální média k šíření drbů. V hlavních rolích se objeví Kristen Bell, Thomas Doherty, Johnatan Fernandez a další.
Premiéra první epizody: 8. července - HBO Max
Resident Evil: Infinite Darkness (2021)
Resident Evil: Infinite Darkness
Nová adaptace slavné hororové videohry má tentokrát podobu ambiciózního čtyřdílného animovaného seriálu pro dospělé. Děj se opět bude soustředit na rozpoutání smrtící epidemie, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation.
Premiéra série: 8. července - Netflix
Bílý lotos (2021)
Bílý lotos
Šestidílná satirická minisérie je autorským dílem scenáristy a režiséra Mikea Whitea (Mé nové Já). Odehrává se v luxusním havajském letovisku a sleduje pestrou škálu hotelových hostů během jejich týdenní odpočinkové a omlazující dovolené v ráji. S každým dalším dnem však vychází najevo, že tito zdánlivě dokonalí turisté, usměvaví zaměstnanci hotelu i samotný idylický resort mají i svou temnější stránku. Hrají: Jennifer Coolidge, Steve Zahn, Alexandra Daddario aj.
Premiéra první epizody: 12. července - HBO GO
Ted Lasso - 2. série (2021)
Ted Lasso | Apple TV+
Druhá řada úspěšného sportovně-komediálního seriálu, v němž známý herec a komik Jason Sudeikis představuje trenéra amerického fotbalu Teda Lassa. Ten se, ačkoliv nemá s evropským fotbalem žádné zkušenosti, přestěhoval do Anglie, kde by najat, aby trénoval fotbalový tým.
Premiéra první epizody: 23. července - Apple TV+