Super drbna

68%
Super drbna
Plakát traileru

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém.





Elizabett
Elizabett
2 673 bodů
10
užasný seriál :d
foxina-beier
foxina-beier
489 bodů
Seriál pro děvčata,ale najde se pár pánů které to zaujme.Snad nejen proto,že se zde objevují postavy ,které jsou opravdu šílené díky svému chování budí velmi mnoho pozornosti.Děj se tak zamotává ,že mě někdy i zmátl.Nakonec ,ale pochopíte a začnete se seriálem přemýšlet,že tohle je vlastně opravdu reálné.Někdy se dokonce ztotožníte s postavami.Tohle jsou vše světlé stránky tohoto seriálu ,ale má i stinné.Například.ukončení seriálu je teda hloupé.Celá série je rozdělená na spoustu dílů kde se zachází až do hloubky,ale konec je tak rychlý,že vlastně když skončí si řekne člověk aha to už je konec. Konec je tedy snad v jednom nebo dvou dílech,což je fakt síla.Takže tohle je jen jedno - ,které zde vidím.Jinak fakt doporučuji.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
7.5
Seriál stvořený hlavně pro holky odehrávající se ve vyšší zbohatlé americké společnosti. Plno intrik, módy a všeho, co k takovémuto životu patří.

Dodatečné informace

Původní název:
Gossip Girl (více)
  • USA Super drbna
  • USA Gossip Girl
  • USA A pletykafészek
  • USA Kõmutüdruk
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch