Home office z kokpitu stíhačky Toma Cruise? Slavná filmová studia uvolnila tématická pozadí

Home office z kokpitu stíhačky Toma Cruise? Slavná filmová studia uvolnila tématická pozadí
Top Gun: Maverick | Paramount Network
Pozitivní na tom ale je i to, že na toto téma koluje mnoho vtipů a že na danou situaci reagují i pohotové módní domy, které nabízejí i příslušné oblečení, abych i v době izolace zůstali in. :-) Není tedy divu, že se toho chytily i filmové společnosti z celého světa, které se rozhodly, že meetingy nebo videohovory, kterých se musíme během home office často účastnit, nám pomohou zpestřit.
Ptáte se jak? Řada studií vydala sérii pozadí pro službu Zoom, která je v této oblasti jednou z nejpoužívanějších. Své pozadí na téma oblíbeného filmu nebo seriálu si můžete stahovat ve velkém množství a potěšit tak nejen sebe, ale i své kolegy. K dispozici jsou pozadí od Disneyho na téma filmů Toy Story, Hledá se Nemo, Malá mořská víla, Na vlásku a mnoho dalších. Studio DreamWorks vsadilo na témata z filmů Jak vycvičit draka či Trollové. Stranou nestojí ale ani studio Ghibli.
co-si-ozvlastnit-hovory-z-home-office
co-si-ozvlastnit-hovory-z-home-office-2
Své příspěvky si připravilo i studio Marvel, které nabízí třeba Doctora Strange, Black Pantera, Avengers a Thora. Star Wars nejsou pozadu, nechybí vnitřek Millenium Falcon či výhled z Hvězdy smrti. Na řadu došlo ale i s filmy Top Gun: Maverick, Na nože, Osvícení, Star Trek či Godzilla. Nechybí ale ani seriály, počítačové hry a komiksy. Své pozadí si najdou i milovníci DC, Minecraftu nebo pořadů jako Simpsonovi, Kancl nebo Hra o trůny. Možností je skutku mnoho, takže si stačí vybrat z velmi bohaté nabídky.
co-si-ozvlastnit-hovory-z-home-office-1
co-si-ozvlastnit-hovory-z-home-office-3