Profilový obrázek

miracz

Miroslav Biarinec
26

Asi nic

Česká republika



    Bůh masakru
    Bůh masakru (2011)
    8.5
    Polanskiho excelentní převedení divadla do výborného filmu. Bavil jsem se po celou dobu filmu a to hlavně díky skvělému výběru hereckého obsazení. Stopáž se mi zdála dlouhá tak akorát, nic zbytečného se neobjevuje a dialogy prostě baví. Waltz je prostě borec. Palce tedy rozhodně nahoru!
    Železná srdce
    Železná srdce (2014)
    8.5
    Tři z tanku, jeden Pitt a jeden kluk, který prošel castingem asi úplnou náhodou a nevěřím mu nic. Jinak vynikající film, který ukazuje válku, takovou jaká asi opravdu byla. Krve si užijete celkem dost, toho se bát nemusíte. Film má své tempo a když si myslíte, že bude následovat nudná scéna o tom jak prostě hoši jedou na tanku z bodu A do bodu B, ohluší vás pískot letící střely. Film rozhodně překvapil! (Zaujala mne informace o tom, že se natáčelo i se skutečnými historickými tanky.)
    Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    9.5
    Velké překvapení hned ze začátku roku. Krásně namixovaný koktejl všeho co bych od správně akčního animáku čekal. Baymax přiroste k srdci hned jak ho jen uvidíte. (jako vysvětlení ostatním hodnotícím... San Fransokyo je imaginární. San Francisko+Tokio=San Fransokyo. Superschopnosti ve filmu nebyly.)
    • komixové prvky
    • méně zajímavé vedlejší postavy

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci