Profilový obrázek

Winecko

Martin

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Největší dar
    Největší dar (2022)
    7
    Já Valach, kde se příběh odehrává, tak mě to ani neurazilo, ale ani nepřekvapilo. Příběh je zajímavý, slovanští bohové je něco, co si myslím zaslouží i více pohádek, ale perfektní to prostě není
    • originální (alespoň to vše není jen o křesťanství)
    • Valašsko
    • Pro děti super poznání skoro valašské kultury
    • nedostatek nářečí :D
    • nezajímavý děj
    • předvídatelné
  2. Moj papa Baryšnikov
    Moj papa Baryšnikov (2011)
    7
    Můj táta je Baryšnikov je velice příjemné překvapení. Tento film jsem vyhlédl velice náhocně a vypadal dobře, na ČSFD jsem četl, že to je ruská kopírka jiného, samozřejmě záapadního filmu na stejné téma, ale tento mě chytl víc. Líbí se mi velice basic děj, který i tak baví. Pokud máte čas, tak rozhodně doporučuji
    • překvapení
    • zajímavý příběh, ale i tak celkem basic
    • klišé
  3. Mezi živly
    Mezi živly (2023)
    8
    Po letech úpadku Pixaru (Turning Red, Lightyear a ani Duše se mi moc nelíbila) je zde konečně něco super! Musím měnit hodnocení Turning Red, proč, protože tohle je jízda, graficky je to skvělé, příběh je klišé, ale pěkně uděláné klišé, kdy protiklady se opravdu přitahují. Film utekl a ty dvě hodinky byly skoro nic. Svět je super, líbí se mi různé čtvrtě, kdy tady je to mnohem víc rozdělenější než v úžasném Zootropolis. Doporučuji.
  4. Černobyl
    Černobyl (2019)
    10
    O Černobylskou katastrofu se zajímám hodně dlouho a tento seriál ji popsal dobře. (ne skvěle, jen dobře) Seriál se spíše snaží ukázat příběhy hrdinů z Černobylské oblasti, než o to co se přesně stalo, i když v posledním díle to bylo hezky ukázáno jak se to stalo, ale pořád tam byli nedostatky. Příběhy našich hrdinů jsou, ale excelentní, někdo je pronásledován 3 díly, abychom pochopili jeho příběh, ale někomu stačí i 5 sekund a stejně víte jak asi žil. Co se mi ale nelíbilo, bylo přeskakování sem a tam mezi lidmi a také málo novinek, nebo reportáží ze západu, mé hodnocení to nezmění, ale i tak mi to tam chybělo. viděl jsem na HBO GO a HBO vytvořilo asi nejlepší seriál podle skutečné události všech dob. 100% A nezapomeňte: "What is the cost of lies?"
  5. Free Guy: Hra na hrdinu
    Free Guy: Hra na hrdinu (2021)
    10
    Film Free Guy... Je prostě skvělý, ano pro někoho to určitě není film který by ho mohl pohltit, ale já jsem pravý opak. Příběh je klišé že z Random člověka se stane hrdina, ale je tam ta zajímavá zápletka. Záporák byl prostě jako všichni ostatní a jeho backstory není nějak fascinující, když si to tak vezmeme, tak ten film je udělán na různých klišé, kterých si během filmu ani nevšimnete (pokud nejste šprt klišé a nevyhledáváte je), konec skončil tak jak si asi myslíte, ale i tak mně osobně překvapil. Film Free Guy je film spíše pro nudné dny a když se není na co dívat, tak se určitě podívejte, po dokoukání v kině jsem se cítil, jako kdybych shlédl super film...
  6. Shang-Chi a legenda o deseti prstenech
    Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
    10
    Popravdě, nejsem fanoušek Marvelu a nikdy jsem neměl rád jejich filmy, (kromě Spidermana) ale tohle bylo skvělé, hodně vtipný film a ani jsem nenašel moc viditelné klišé... Ale na to že má film dvě hodiny tak se nic moc popravdě nestalo. Zápletka byla dobrá a moc se mi líbila. vypadá to že tento film bude mít pokračování a určitě přijdu! Viděl jsem v kině a prostě mega!
  7. Kocour v botách: Poslední přání
    Kocour v botách: Poslední přání (2022)
    10
    Já na Koucoura popravdě něchtěl, ale všichni mi to tak moc doporučovaly (i ti co na animáky nechodí), takže jsem na to prostě šel a nelituji toho. Sice si moc prvního Kocoura v botách nepamatuji, ale viděl jsem ho, tím pádem budu hodnotit jen druhý díl. To co je na něm dobré, že i když jste neviděli jedničku, tak se stejně dozvíte kdo jsou to za postavy. Příběh je velmi dobrý, velmi se mi líbil a animace je úžasná a např. oproti Pixaru, tento Kocour v botách prostě souboj vyhrál. Tohle dle mě nejde popsat, to se musí zažít.
  8. Pět nocí u Freddyho
    Pět nocí u Freddyho (2023)
    9
    Připadám si jako jediný komu se film opravdu líbil a který dává 5 hvězd. Popravdě jsem na tenhle film čekal šest let a to co jsem viděl je asi pro nekonzumenta horrorů a thrillerů velmi dobrý žážitek, což pro mě samozřejmě byl. Film toho moc s herní sérií společného nemá, film je spíše inspirován či dokonce natáčen dle knih, které jsou vedlejším cash grabem Scotta. Já jako fanoušek loru celého universa jsem si to užil a hned jsem i začal dělat teorie, to že to skončí "klišéčkově" jsem veděl, protože znám lore a to že někdo zná příběh neznamená, že si film neužije, či bude zklamaný z konce. Film mě teda trochu zmátl postavou Abby, sestrou Mika Schmidta (za kterého hrajeme i v prvním herním díle), o které jsem doposud neslyšel a je zajímavým přírůstkem do příběhu universa. Jak tady někteří dodávají, že malý rating byl situován hlavně pro děti mají tak trochu pravdu, ale FNAF již dnes pro děti není tak moc oblíbený, přeci jen v kině bylo více teenagerů než "dětí". Film je cílený pro fanoušky universa, a těm je od 10 až 20 let. Já ale již nemám filmu co dodat, poté co jsem se na něho dodíval, byl jsem nadšenej z toho za co jsem zaplatil svůj lístek a skoro přesně to, co jsem očekával. Dávám tomu nejnižší 5 hvězdičkové hodnocení, protože nejlepší dilm to není co si budem, ale je fakt super.