Profilový obrázek

Tommy Czechbro

67

Uživatel o sobě nic nenapsal.

https://www.youtube.com/channel/UCwXUhfrqby7a6pLrX6C1vOg
Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Godzilla x Kong: Nové impérium
    Godzilla x Kong: Nové impérium (2024)
    7
    Skvělá řežba s velice hloupoučkým scénářem, která však baví. Je jasné, že od těchto filmů nelze čekat přesahující příběh či myšlenky a už vůbec ne oscarove výkony. V ostatních aspektech (převážně v akci) lze čekat velice povedou jízdu. Monstra nahánějí husí kůži a řvou po sobě, což je to co jsem od tohoto filmu očekával. Lidské postavy jsou odsunuty na druhou kolej za což jsem byl rád, vůbec by mi nevadilo s nimi strávit ještě méně času a místo toho dát ten čas spíše Godzile, ale OK asi už nebyly prachy 😁. Mega me bavily i hrátky s kamerou, která mnohdy úplně rotovala, což pro slabší žaludky rozhodně není, ale mě se to líbilo. Za mě dobrej výplach mozků, pro tyto účely doporučuji.
    Temný případ
    Temný případ (2014)
    10
    Hodnocení 1. série: Mělo to atmosféru, mělo to skvělý postavy mezi nimiž byla boží chemie a mělo to dokonalou záhadu. Thriller, který se velice zajímal o psychiku, lidskou podstatu a o spoustu dalších témat, která skvěle zpracoval jak ze strany optimisty tak i ze strany pesimisty. Mega mě bavilo jako do sebe tyto světy dvou lidí neustále narážely. Postavy měli v příběhu vývoj a jejich vzájemná interakce na konci mě vyloženě dojala. Příběh jinak super. Skvělé kriminální drama, které mi nahánělo husí kůži.
    Duna: Část druhá
    Duna: Část druhá (2024)
    10
    Snímek mě držel po celou svoji stopáž v neskutečném napětí a při každé scéně mi naháněl husí kůži. Jde o naprosto dokonalý osudový, ne tolik meinstreamový blockbaster, který dělá spoustu věcí jinak! Tak třeba myšlenky, jako proroctví a vyvolenost zde nejsou brány kladně, ale spíše záporně. Politické machinace a vztahy mezi postavami načaté v prvním dílu jsou tady dokonale vyvrcholené. Romance zde byla výborně vystavěna a velice funkčně pojata. Herci zde hráli do morku kostí a já si užíval jejich dokonalý výkon. Film obsahoval extrémně silné momenty, které jsem si naprosto vychutnával.

    Snímek si bezpochyby zaslouží vaši pozornost a co je důležité, zaslouží si úspěch. Tady není o čem, navštívit tuto sci-fi klasiku v kinech je pro každého filmového nadšence povinnost, a to rovnou v IMAXu!!! Možná se tam dokonce uvidíme, protože já, já si tento audiovizuální nářez dám určitě znova!!!

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci