zemina

1 386

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Duel
    Duel (1971)
    10
    Snímek, který Spielberga dostal do Hollywoodu, a nemůžu jinak, než souhlasit. Snímek bych určitě doporučil jako inspiraci začínajícím filmařům. Nízký rozpočet, jednoduchý koncept, jak člověk na obchodní cestě je frustrovaný rezavým tahačem, jehož se pokouší na silnici zabít. Stačí okořenit špetkou napětí a je tu biják za 350 tisíc dolarů.
    Útěk do divočiny
    Útěk do divočiny (2007)
    10
    Znáte ten pocit, když stornujete všechny karty, občanku a dle úřadů jste nezvěstný a bez peněz se vydáte hledat odpovědi do světa? Ne? Hodně silný snímek který mě nakopnul opustit z části komfortní zónu a někam se vydat na dobu neurčitou.
    Maják
    Maják (2019)
    10
    Film ve kterém mi ukázal Robert Patinson, že jako herec dosahuje stejných kvalit, jako jeho starší mistr Willem Dafoe a jeho role ve Stmívání byl jen krok vedle. Dílo v sobě skrývá mnoho tajemství a záleží na divákovi, zda ho bude milovat, či nenávidět.
    Drive
    Drive (2011)
    10
    Ze snímku atmosféra přímo sálá, hudba z osmdesátek, Gosligův pokerface za volantem, a to že příběh není zrovna moc originální a je jako vystřižený z videohry Driver ničemu nevadí.
    Šílený Max: Zběsilá cesta
    Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)
    10
    George Miller pustil tancující tučňáky doslova k ledu a udělal prequel šíleného Maxe s pořádnou dávkou 2 hodinového šílenství ve kterém excelovala kamera, kostýmy, střih ze kterého náležitě snímek dostal spoustu ocenění, jako například řadu oscarů za zmíněné kategorie. Za mě se jednoznačně řadí do nejlepších akčních filmů všech dob.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci