Jackie Brownová

75%
Jackie Brownová
Jackie Brownová je letuška, která si přivydělává pašováním špinavých peněz drogového dealera a obchodníka. Je chycena dvěma policejními agenty, kteří ji však slíbí shovívavost, pokud pomůže svého šéfa dopadnout a usvědčit. Jackie, která je na svobodě jen díky kauci zosnuje plán, jak najednou získat milionový balík, zbavit se policistů i nepohodlného šéfa, jehož nejčastější replikou je věta "řekneš slovo a jseš mrtvá". Jenže takový plán má spoustu rizik...



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Pro mne jeden asi nejslabší Tarantinovka,ale i tak musím dát 85%,protože snímek opět vynikající. Quentin si opět splnil sen a natočil film pro svou oblíbenkyni Pam Grier,která se zde za to pořádně vzala. Příběh je opět vymazlený do posledního detailu a nabízí obrovské množství geniálních dialogu. Se samotným finále film nabírá na neuvěřitelném tempu,které vám může přivodit zástavu srdce.
Pete69
Pete69
29 773 bodů
7.5
Méně výrazná Tarantinovka, méně bizarní i drsná, přesto už je vidět obrovský potenciál tohoto skvělého režizéra. Film je na mě až moc normální, tím neříkám, že je špatný. Perfektní výkon Samuela L. Jacksona, výborný výkon Pam Grier a nevšední role pro Roberta De Nira, který hraje nudného podivína skvěle.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Kdyby to nebylo tak roztahané, byl by to pro mě první pětihvězdičkový Tarantino. Takhle jen slušná čtyřka na úrovní Gaunerů a Kill Bill vol. 2, což jsou pro mě dosavadní Tarantinovy vrcholy. A konečně mám Quentina komplet! Jackie jsem dlouho odkládal. Zbytečně.


Dodatečné informace

Původní název:
Jackie Brown (více)
  • Jackie Brownová
  • USA Jackie Brown
Premiéra v ČR:
16. 7. 1998
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+

Podobné


Powered byJustWatch