Profilový obrázek

Lilinka

Komentáře 9

Od nejnovějších
  1. X-Men: Dark Phoenix
    X-Men: Dark Phoenix (2019)
    5
    Nejslabší díl. Bohužel. Trvalo to dlouho,ale X men v současné podobě narazil na své mantinely. Tento díl,už jen recykloval a místy vyloženě vařil z vody. Škoda,ale ten mi nezbývá nic jiného než doufat v sílu Marvelu a jejich začlenění X men do svého Universa
  2. Pátrání
    Pátrání (2018)
    7.5
    Pátrání je naprostá pecka. Když vezmu v potaz,že se celý film odehrává v podstatě na obrazovce počítače,nebo nějakého jiného nosiče,tak to pak klobouček. John Cho vyrostl v kvalitního herce,který zvládá i dramatické role. Závěr překvapivý,ale né nečekaný.
  3. Hastrman
    Hastrman (2018)
    7
    Mezi českými filmy je Hastrman klenot. Dlouhou dobu jsem u nás neviděla film,který byl tak kompaktní jako právě Hastrman. Nechyběla nádherná kamera,krásné lokace,vynikající herci a scénář,který měl hlavu a patu. Snad se tímto odstartuje vlna nových českých filmů,které budou mít co říct
  4. Venom
    Venom (2018)
    8
    Doufám a tímto i prosím tvůrce, ať vzniknou další filmem a pokud možno v přístupnosti R. Venomovi by slušelo brodit se v krvi a trhat končetiny. Hardymu role sedla a ráda bych ho v ní viděla znovu. Bavila jsem se a i přes průměrné recenze si dovolím tvrdit, že film není vůbec špatný.
  5. Skleněný
    Skleněný (2019)
    7
    Po x letech jsme se dočkali završení jedné superhrdinské ságy, která vlastně ani tak nebyla filmem o superhrdinech jako síš o jedincích, kteří si byli vědomi své výjimečnosti. Jsem hlavně radá za Willise, že se po letech zase chytl v áčkovém filmu a za Shyamalana, který se pomalu vrací na výsluní. Jako završení je to důstojné.
  6. Tísňové volání
    Tísňové volání (2018)
    8
    Napínavý snímek se dá natočit jen s pomocí divákovi představivosti. Ojedinělý divácky zážitek, který jsem si dosytosti užila. Občas jsem sice narazila na logické díry, ale to vše jsem schopna ignorovat ve prospěch věci. Herci naprosto výborní a ve svých rolích maximálně uvěřitelní.
  7. Okresní přebor
    Okresní přebor (2010)
    10
    Já už ani nevěřila,že to někdy řeknu,nebo napíšu,ale televize Nova vyprodukovala opravdový diamant televizní zábavy. Okresní přebor je neuvěřitelně vtipná sonda do vesnického fotbalu a jeho prostředí. Jan Prušinovský a Petr Kolečko mají dar a jejich spolupráce jim náramně sedí.
  8. Bezva ženská na krku
    Bezva ženská na krku (2016)
    7
    Velmi milé překvapení mne v této Bezva ženské na krku potkalo. Dneska se už takových milých filmů moc netočí a vždy když se k nějakému takovému dostanu,tak si ho velmi užiju. Ondra Vetchý je můj oblíbenec a i v tomto filmu mu to náramně sedlo. Potěšila i role pro pana Táborského,kterého už není moc vidět.
  9. Přátelé
    Přátelé (1994)
    10
    Geniální seriál,který mám nadevšechno ráda. Dá se říct,že ho sleduji každý den,protože k mému štěstí ho docela často reprízují. Za ta léta jsem si ke všem vytvořila silné pouto a s klidným srdcem je mohu nazývat mými přáteli. Skvělý napsané a obsazené postavy dali vzniknout jednomu z nejkultovnějších seriálu všech dob