Okresní přebor

84%
Okresní přebor
Plakát traileru
Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (Voyo)




Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
10
Okresní přebor se v naších končinách řadí mezi to nejlepší co bylo natočeno. Jen škoda,že dílů nebylo pořízeno víc,protože tohle mě jen tak neomrzí a navíc ty hlášky! Já sám použiju minimálně dvě denně. Ondřej Vetchý si mě svou roli úplně získal na svou stranu a od té doby ho řadím mezí své top,protože co si budeme vykládat,jeho výkon je prostě zralý na oscara.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
8.5
Z tohoto seriálu se pomalu stává kult a to se u nás moc nevidí. Ať si každý myslí o omezenosti fotbalistů z Houslic co chce ( a je to pravda ) tak když se nad to povznesete a prostě to berete, jako komediální seriál, tak Okresní přebor přináší přesně to,c oslibuje. Jsem si vědom toho, že OP osloví hlavně mužskou část populace.. podle mě se tomu ale musí zasmát i žena, která má doma fotbalistu.. nebo ne? :)
kunafix
kunafix
20 052 bodů
8
Tak to je asi poprvé a naposled, co se Nově něco povedlo. Není tam herce, kterej by hrál špatně - ostatně je to výkvět ksichtů, charakterů a bláznů, radost pohledět a taky to, že nejsou moc známí, dělá svoje. Dokonce i ty dialogy jsou přirozené a vtipné a někdy je tam tak skvělá prupovídka nebo hláška, že musite vychrstnout smíchy. Myslim, že tam bylo i dost improvizace, ale nevim. Jinak je to bašta pro ty, kteří ví, jak vypadá vesnickej fotbal nebo aspoň sou z nějaké malé prdele. Měšťáci mužou jenom závidět... Všechny postavy mají ty svoje malé životy a to je na tom to kouzelny...


Dodatečné informace

Původní název:
Okresní přebor (více)
  • Česká republika Okresní přebor
  • Česká republika Okresný prebor
Premiéra v ČR:
26. 10. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch