Profilový obrázek

Akarot

Ota Jeníček

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    4
    Bohužel místo skvělého završení příběhu o kamenech nekonečna jsem dostal něco co bych mohl označit za hořkou komedii. Thor jako ožralý špekoun, antman jako zachrance všech, capitan marwel zničí lod, ale Thanos si ji namaže na chleba, kapitan amerika najednou ovláda kladivo a mrská blesky.... Marvel jsem vždy hodnotil vysoko, daval jsem 90% - 100% bohužel tady musím dat 40% a to jen protože mě aspon pobavili některé hlášky třeba jak maminka radí thorovi aby jedl víc zeleniny. Jsem opravdu zklamaný a musím říct že je to něco jako zakončení x mena, prostě najednou mi vše čemu jsem fandil a co se mi líbilo někdo sebral a předložil mi něco co se mi nelíbí a co už nechci vidět. Vrcholem Avengers je jednoznačně infinity war, End game je zklamání.
  2. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    2
    Zatímco 1 deadpool měl příběh, humor a akci, tak tady už není nic i když sem tam akce i humor přišel, netrval nijak dlouho a byl vystřídan nějakým tlacháním a sněním......, Bohužel mě prostě zklamal. Za nejlepší část filmu se da označit až konec když deadpool cestuje časem a napravuje co spackal
  3. Já, Simon
    Já, Simon (2018)
    0.5
    Film měl dobré recenze, pustil jsem si ho s ženou, vydrželi jsme cca pulhodiny sledovat... začínám mít pocit, že jsou snad všude jen gayové a lesbičky a že mají stašný problém se sebeurčením, první láskou, zklamáním se a posměchem. Asi jsme to mi co jsme na druhé pohlaví nikdy neprožili nebo jsme už jen neatraktivní, nebo už nejsme.......??? Postava Simona je opravdu nevýrazná a vše je bohužel až příliš americké. Probírat svou orientaci, touhu a vše co k dospívání patří na internetu s někým koho neznám je spíš trapné než romantické. Proto hodnotím tento film jako odpad, romanticky film podle mě a mé ženy vypadá opravdu jinak.
  4. Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    10
    Marvel to prostě umí, i když jsem zklamán z některých scén a také z rozdělení hrdinů na několik menších bitev, také mi přišlo nelogické proč někteří hrdinové nepoužili to co použili dřív a někteří prostě prohráli i když neměli. Asi to prostě potřebují do 2 dílu takže nás nechají prostě na velké finále čekat Dr Strange který dokázal porazit mnohem silnějšího nepřítele si tady neporadil ani s kouzelníčkem titána natož pak s titánem a přitom stačilo použít kámen a bylo to, Hulk , který porazil kde co a kde koho najednou prohraje po jedné malé ráně ? no budiž... a slovo závěrem , když umí někdo zničit jeden kámen to by byl takový problém zničit spíš ty ostatní a tím thanose uplně zrušit... ? No nic musíme počkat na kapitánku Marwel a pak se to rozjede tím správným směrem, Hulk asi přestane trucovat a připojí se mravenec s vosou.... Celkově ale film nepostrádá akci, humor a přátelství a to je to co mám opravdu rád, takže bezva a těším se na pokračování
  5. Ready Player One: Hra začíná
    Ready Player One: Hra začíná (2018)
    10
    Nečekal jsem od filmu nic moc, předlohu jsem nečetl a přesto jsem nadšený, film je nabitý akcí, romantikou, přátelstvím ale i chytrostí. Líbil se mi od začátku až do konce a bezva bylo i propojení reality s virtualním světem, takový polometrix A věta nakonec někdy je prostě lepší tam dát zpátečku..... a vyhrajete.....
  6. Upgrade
    Upgrade (2018)
    9.5
    Čekal jsem miš maš a dostal jsem film, který je prostě super. Myšlenka že lidstvo ovládá vše padla za své, počítač ovládá nás a dělá si co chce, dokonce si vybere i tělo které chce a tvrdí vám, že vám pomáhá najít toho kdo vám ublížil. Za mě překvapení a rozhodně doporučuji vidět tento film.
  7. Black Panther
    Black Panther (2018)
    10
    Black Panthera jsem zhltnul jak malinu, nádherná krajina afriky, vtip, akce a prostě celé to bylo jiné a tím prostě užasné. Hlavní záporák je opravdu charismatický a je velmi vyrovnaný soupeř a zrada ve vlastních řadách, nosorožec jako tank ? virtualní auto, virtualní ovládání lodě i operace agenta , odmaskovaná lod a vystoupení v OSN s nabídka spolupráce světu, asi nejlepší Marvelovka kterou jsem viděl.
  8. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    10
    Toto je poprvé co se mi film o king kongovi líbil, rozdělil bych to do 2 klíčových věcí. 1. Poprvé king konga nezabili, ba co víc dokonce mu fandili a pomáhali, na konec o něm ani neinformovali svět což je skvělé a příjde mi to jako první výborný konec. 2. Konečně někdo zabil padoucha, který si to zasloužil skoro od začátku filmu, voják, který chodí do války, chlastá a nechává se unášet emocí hněvu, za každou cenu chce být americký a neposlouchá co mu říkají lidi kolem, si nic jiného, než rozmačkání zaživa nezaslouží. Tleskám za to, že ho king rozmačkal i s tím odpalovacím zařízením :-)) Celkově se mi film líbil, scéna vrtulníky proti kingovi a za ním velké slunce je jednoznačně skvělá. Nebudu zde uvádět které další scény filmu se mi líbili, je jich mnoho a myslím si že tento film je prostě užasný a stojí za shlédnutí.
  9. Prityazhenie
    Prityazhenie (2017)
    9.5
    Podařený film o mim ozemské návštěvě, nehodě jejich lodi , díky této nehodě zmařených lidských životech a o tom jak málo stačí aby jsme se jako rasa sami zničili. Především je to ale celé o lásce mladé dívky k charismatickému mimozemštanovi a jejich cestě k záchraně naší planety. Tento film je mnohem poutavější a zajímavější než kupříkladu Příchozí, tam se vlastně nedal příběh ani pochopit.
  10. Ochránci
    Ochránci (2017)
    10
    Velmi povedený film , triky jsou fajn, postavy i příběh je zajímavý, přeměna v medvěda a jízda na něm nebo to jak se namačkali do výtahu se mi opravdu líbilo, zvedání kamenů a jejich ovládání bylo skvěle uděláno, použít kameny jako štít nebo oblek byl dobrý nápad. Film byl na mnohem větší urovni než kupříkladu ironmen , který jako hrdina se počurá do brnění :-(((( nebo se chová jako idiot při každé možné příležitosti.....
  11. Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    0
    Tak jsem se těšil na x mena, na Logana a dostal jsem mokrým hadrem přes tvář. Tohle, že je Logan , tohle, že je Wolverin? Tohle je spíš nějaký vtip, poprvé co jsem to vypnul a nedodíval se !!! Je to totální odpad.