Profilový obrázek

radek-prokopius

Radek Prokopius

Komentáře 20

Od nejnovějších
  1. Detektiv Down
    Detektiv Down (2013)
    8
    Robert je fakt roztomilej, film má lehce parodickou a lehce ujetou atmosféru. Plus dobrodružství, humor, napětí, láska... co víc si přát...?
  2. La La Land
    La La Land (2016)
    1
    Do pytle, to sem zas někam vlez... Tušil jsem předem že to bude srágora, ale mýlil jsem se. Byla to megagigaturbosrágora s odrazkama. Nudný, chatrný a totálně předvídatelný "příběh" dvou zoufalců, kteří se nechtějí, pak chtějí, pak nechtějí, pak chtějí, pak nechtějí...občas proložený ještě nudnější tanečním či pěveckým tampónem... Pomóc! Statečně jsem to dokoukal až do konce, neboť jsem tajně byť marně doufal, že to přece nemůže být taková shitmovie až do konce a že rejža se scénáristou dostanou rozum alespoň v poslední čtvrthodině filmu, přiletí ufoni, všechno to tam vypráskají anihilátorama, Sebastiána si nechají na pokusy a s Emou vyzkoušejí postupně všechny sádlomáslobrutalbizarrgangbang polohy které právě frčí u nich doma na Alfa Centauri. Též Leatherface s motorovkou by to možná v závěru jakžtakž zachránil, bohužel nedorazil, měl asi zrovna dovolenou...Dávám 10 procent s odřenýma ušima, a to za černošské (pardon, vlastně pigmentově výraznější) jazzmany v baru a New Order nebo co to bylo za kapelu na párty u bazénu.
  3. Drsňačky
    Drsňačky (2013)
    2
    Dvě nejužvaněnější policajtky v dějinách kinematografie. Dvě protivné slepice které pořád řvou jako krávy, což panu režisérovi asi připadá vtipné. Mně ne. Pomóc! Uděluji si medaili za statečnost že jsem to dokoukal.
  4. Drsný Harry
    Drsný Harry (1971)
    10
    Harry je fakt drsňák který se s lumpy nemazlí, a přitom ještě stíhá mít vtipný hlášky. A to se mi na něm líbí. Až budu velkej budu taky takovej.
  5. Sněženky a machři
    Sněženky a machři (1983)
    9
    Tohle je klasika ze života mládeže, taky jsme kdysi absolvovali takovýhle lyžák a vypadalo to dost podobně...:o). Zvláště bych pochválil Andreu Skálovou za sqělý herecký výkon ve vedlejší roli, škoda že tehdy ještě nebyl Český lev, určitě už by ho měla doma.
  6. Spongebob v kalhotách
    Spongebob v kalhotách (1999)
    10
    Seriál hlavně asi pro děti, ale pobaví se i dospělí jedinci. Houbobob Čtvercokalhoťák, Gary, Patrik, pan Krabs, Plankton, Sendy, paní Rybová a hlavně můj favorit Sépiják, který to se svým praštěným sousedem nemá vůbec lehké. A Supermořec a Ploutvokluk, idolové podmořské mládeže. Pro milovníky dokumentů o přírodě povinnost.
  7. Ren a Stimpy
    Ren a Stimpy (1991)
    10
    Roztomilý rodinný seriál o tom že soužití čivavy s kocourem není vždy jednoduché. Pozor - občas detailní záběry Stimpyho nosní dutiny!
  8. Griffinovi
    Griffinovi (1999)
    10
    Nechápu ten debilní zvyk dávat filmům či seriálům úplně jiné české názvy než mají v originále. Proč se Family guy nemůže jmenovat třeba Ženatej chlap? Nebo Rodinný typ? Určitě by to bylo blíž originálu než Griffinovi... Ale mít kámoše jako je Pítr nebo Qegmajr nebo psa jako je Brian, hned by byl život zábavnější... U Stewieho si nejsem jistej...Ale jo, bral bych ho taky, i když by to asi byl adrenalin. :o)
  9. Brickleberry
    Brickleberry (2012)
    9
    Hustá partička brutal bizarr úchylů...pro milovníky drsného pervezního humoru strictly recommended... Ale 10 procent strhávám za to že tam občas ubližujou zvířátkům.
  10. Malá Velká Británie
    Malá Velká Británie (2003)
    10
    Jó já wim... Máte nějaký portrét zklamaného koně...? Nebo pirátskou hru o pirátech...? Jsem jediný gay ve vsi...Šampaňské pro všechny...Přinesl jsem vám sušenku...Jsme dvě dámy na výletě...Tintin tady zůstat...a další vtipné hlášky od těchto mistrů převleku :o). Víc netřeba psát... Sou to borci.
  11. The Mighty Boosh
    The Mighty Boosh (2004)
    10
    Tak tohle sou fakt maséři, Howard, Venca, DJ Bolo a šaman Naboo.. a ten šéf ZOO Bob Fosil... :o). Taky bych chtěl zažívat taková fantastická crazy dobrodružství. Síla krimplu je nekonečná. Punx not dead!
  12. Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    4.5
    Zvířátka hezký, ale jinak zmatek zmatek, nuda nuda, šeď šeď... Děj sice akční, ale celkem nudný a předvídatelný. Jediná sympatická postava je pan Kovalski, zde koblihář, ovšem jinde tučňák. Hudba totálně polopatická, aby i momentálně zaostalý v měkkém křesle multiplexu pohodlně usazený jedinec pochopil na co se má v příštím okamžiku připravit. V porovnání např. s Dívkou na koštěti vítězí Saxána minimálně o prsa zasloužilé zaměstnankyně pivovaru.
  13. Příchozí
    Příchozí (2016)
    6.5
    Bacha spoiler: Přiletí ufoni, pokecaj si s jednou smutnou soudružkou a umravní splašenýho Číňana... Sory ale čekal jsem že toho předvedou víc...
  14. Tajný život mazlíčků
    Tajný život mazlíčků (2016)
    8
    Je to hezký, barevný, ftipný a dobrodružný. Jo a taky akční a je tam drsnej králíček. A jsou tam dobrý hlášky třeba jako: "Nikdy nevěř psovi na kolečkách." Nebo: "Haf!"
  15. Borsalino
    Borsalino (1970)
    10
    Životní dílo Alana Delona a Jean Paula Belmonda. Mají krásné kabáty, auta a samopaly.
    • Pejsek šéfa mafiánů
    • Chybí další díly, teda více dílů, druhej ještě je
  16. Doblba!
    Doblba! (2005)
    10
    Životní dílo Valerie Vachlerové, Jaroslava a Vlasty Duška, Petra Čtvrtníčka, Petra Vachlera a králíčka Chlupáčka.
    • scénář - i Jan Stehlík
    • Chybí druhý a osmý díl, pokračovat !
  17. Jáchyme, hoď ho do stroje!
    Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974)
    10
    Životní role Lud'ka Soboty a psa Gregora, který se ale jmenoval Gregor pouze ve filmu, ve skutečnosti se asi jmenuje jinak.
    • Co když se vás.... plachej.
    • není druhej, třetí.pátej... díl...