Tajný život mazlíčků

69%
Tajný život mazlíčků
Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)



Recenze: Tajný život mazlíčků

Kinobox.cz
50%

Na rozdíl od nedávné Doby ledové má Tajný život mazlíčků opravdu hezkou a nápaditou animaci, kdy mnohé vtipy fungují jen díky "řeči těla". Vizuální stylizace je opravdu příjemná a je zajímavé, že lidské postavy vypadají hodně podobně, jako v Mimoních (2015).


Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Tak u tohoto animáku pro malé i velké jsem se opravdu pobavil. Animace není nějak vyjímečná ani dokonalá, ale je to prostě legrace. Zlozvyky a roztomilé vlastnosti našich mazlíčků z pohledu jich samých jsou perfektně vystižené. Bílý králíček král zvířecího podsvětí, spousta humorných scén a celé je to opravdu slušná jízda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Další ze zvířecích dobrodružství, kdy se někdo ztratí a někdo další ho hledá. Tady navíc chybí nějaký pořádný humor, který by z toho udělal snesitelnou podívanou i pro dospělé. Na konci už mi bylo úplně jedno, jak to s kým dopadne._Po asi 6. zhlédnutí se to mírně lepší, ale i tak jde pořád o jeden z těch slabších animáků posledních pár let.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Tajný život mazlíčků je od studia Illumation které se mimo jiné podílelo na sérií filmů o Mimoňích (Před tímto filmem běží jejich krátký film). A Tajný život mazlíčků je další povedená práce. Celý ten svět je barvitě rozmanitý a inteligentní. Všechno dává smysl v rámci logiky. Skvěle to pracuje s animací. Tajný život mazlíčků je tedy jedním z nejlepších animovaných filmů poslední doby. A dabing je opravdu povedený.


Dodatečné informace

Původní název:
The Secret Life of Pets (více)
  • USA Tajný život mazlíčků
  • USA The Secret Life of Pets
Premiéra v ČR:
11. 8. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Čeština:
Tajný život mazlíčků je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Tajný život mazlíčků


Podobné


Powered byJustWatch