Tajný život mazlíčků

69%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Tak u tohoto animáku pro malé i velké jsem se opravdu pobavil. Animace není nějak vyjímečná ani dokonalá, ale je to prostě legrace. Zlozvyky a roztomilé vlastnosti našich mazlíčků z pohledu jich samých jsou perfektně vystižené. Bílý králíček král zvířecího podsvětí, spousta humorných scén a celé je to opravdu slušná jízda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Další ze zvířecích dobrodružství, kdy se někdo ztratí a někdo další ho hledá. Tady navíc chybí nějaký pořádný humor, který by z toho udělal snesitelnou podívanou i pro dospělé. Na konci už mi bylo úplně jedno, jak to s kým dopadne._Po asi 6. zhlédnutí se to mírně lepší, ale i tak jde pořád o jeden z těch slabších animáků posledních pár let.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Tajný život mazlíčků je od studia Illumation které se mimo jiné podílelo na sérií filmů o Mimoňích (Před tímto filmem běží jejich krátký film). A Tajný život mazlíčků je další povedená práce. Celý ten svět je barvitě rozmanitý a inteligentní. Všechno dává smysl v rámci logiky. Skvěle to pracuje s animací. Tajný život mazlíčků je tedy jedním z nejlepších animovaných filmů poslední doby. A dabing je opravdu povedený.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Přesná ukázka toho, když do traileru dají to nejlepší z filmu aneb vidět trailer bohatě stačí. Každopádně průměrný animák s lehce zapomenutelným dějem, kde se člověk ani nezasměje (když nepočítám scénky, které jsou v traileru). 50%
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
7.5
Bezvadný animák, který jsem viděla v letním kině Sokolák v Odoleně Vodě a nasmála jsem se tedy skutečně hodně! Třeba bílému pudlu Leonardovi páníček vždycky pustí klasiku a odejde do práce a netuší, že ten si klasickou hudbu okamžitě vypne a křepčí s ostatními mazlíčky v domě u metalu. Úžasný je gangster sněhový králík jménem Snížek v českém podání Martina Dejdara, ale rovněž chlupaté psí monstrum Baron z útulku (David Novotný) nebo tlustá kočka Koule, kterou mluví Vanda Hybnerová. Moc se mi líbil jezevčík, který si dělá masáž za pomoci mixéru! Mám od té doby, co jsem tento film viděla, postavičky z filmu i na ledničce a ráda na to vzpomínám, i když samozřejmě je to film v první řadě pro děti! Dvojku jsem neviděla, ale já moc ty nastavované filmy a seriály nemusím. Asi bych byla přísnější v kritice, kdybych film neviděla zdarma. Takhle dávám 75%.
Toren
Toren
5 145 bodů
6
Překvapivě velmi snesitelný rodinný snímek, který ani na vteřinu nespustí nohu z pedálu a pálí jeden gag za druhým. Navíc to moc pěkně vypadá. O žádné přidané hodnotě se však nedá mluvit, na to tady máme jiná, šikovnější studia.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Předvídatelné animované dobrodružství pro děti se sympatickou dvojkou správňáckého psíka Maxe a jeho obrovitého chlupatého kámoše Dukea (Barona), kteří po útěku z parku zažijí dobrodružnou jízdu v podsvětí New Yorku. Děti to dokáže vcelku potěšit a dospělí se prozatím mohou bavit rozjímáním nad tím, jak moc tvůrce tohoto dílka inspirovali Monty Pythoni při vymýšlení zuřivého bílého králíka, hledáním odkazů na jiné filmy (plakát Ptáci v bytě chovatele andulky) apod.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
Tohle vypadalo spíš jak kdyby Illumination studio chtělo ukázat akorát jak dobří jsou to animátoři... Hodina a půl naprosto stupidního příběhu s přetloustlýma zvířatama, kteří stále jen putují dál a dál a konci se všichni usmířej.. Naštěstí teda aspon nic nenaznačovalo tomu že by mohl vzniknout druhej díl.. , takže pohoda..
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Musim rict, ze jsem cekal o moc vic. V dnesni dobe uz nestaci mit jen partu vice ci mene sympatickejch zvirat, ktery nekam putujou. Sem tam je to sice vtipny, ale spis ve stylu, jeee roztomily zviratko, nez ze by tu byl nejakej vylozene megozni for. Tohle je podle me proste idealni animak pro mensi deti, u kteryho se budou rodice silne nudit. Jinak k tomu asi neni moc co dodat, i pres kratkou stopaz se film misty trochu tahne, ty nejlepsi vtipy byly predstaveny uz v ukazce a animace ani hudba k zadny spicce nepatri. Za me zklamani.