Jak dostat tatínka do polepšovny

84%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
8
Příběh jednoduchý, na český televizní film z dob režimu, ale dostačující. K filmu mám především velmi silné citové pouto již od dětství. Navíc téma horolezectví je mi dosti blízké a Český Ráj taktéž.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
10
Zřejmě nejlepší česká rodinná komedia, co kdy vznikla. Tomáš Holý byl naprosto geniální dětský herec a jeho umění bralo dech. Budiž mu země lehká.
6thSun
1 153 bodů
10
Ať si Poledňáková dnes točí co chce, kdyby stvořila jen tento film, nebyla by na světě zbytečně. Naopak, zapsala se jím navždy do české filmové historie, a co je důležitější, také do memoárů mého srdce. Podle mne jde od nejlepší českou romantickou komedii vůbec, navzdory tomu, jak říká můj kámoš, že tam vlastně nejde o nic jiného, než aby Němec přefiknul Preissovou.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
8.5
Druhé pokračování skvělého rodinného filmu. Skvělé jako jednička, což není tak obvyklé. Je to krásné a roztomilé. Hodně vtipu a skvělé herecké obsazení. Kdo neviděl, jako by znal českou tvorbu. Rozhodně jen a jen doporučuji. Film pro celou rodinu, každý si tam nejde své.
Vendula86
Vendula86
652 bodů
10
úžasná rodinná komedie :-)
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
8.5
Dnes už sice filmový počin staršího data, který se však oprávněně stal filmovou klasikou. Výborný počin režisérky Poledňákové. Ikdyž všichni hlavní herci jsou skvělý, nejlepší je podle mě "děda". Osobně si myslím že je lepší a zábavnější než první díl. A to jednička na není špatná. V dětství jsem měl velmi rád, ale i teď se na něj rád podívám.
dancemusic2012
466 bodů
8.5
Rodinna komedie, kterou si docela casto poustime a porad bavi :-)
Dominikap
Dominikap
436 bodů
8.5
Opet skvela komedie z ruky Marie Polednakove.Podle meho nazoru trochu slabsi pokracovani prvniho filmu Jak vytrhnout verlibe stolicku.Nevim,cim to je..Mozna tematem-neni tak dramaticke,nebo proste tim,ze dvakrat do stejne reky nevstoupis...
martek
325 bodů
10
Snad můj nejoblíbenější film z dětských let. Fantastický Tomáš Holý je díky jeho roli nezapomenutelný a celý příběh je ze života. Obyčejný školák s maminkou baletkou, kteří našli na horách tatínka :-D . Teď se ho pokusí u dědy dostat do polepšovny, ale všechno má nakonec šťastný konec..... nezapomenutélné hlášky, scény, písničky - všechno
kapi128
318 bodů
9
Tomáš Holý je báječný ve filmu,umí rozesmát a zahrál to báječně.S dětmi sme se hodně pobavili a neustále koukáme na Vašíka:).Je to prostě krásná rodinná komedie. A Vašík má konečně tatínka,kterého si strašně moc přál.