Liga spravedlnosti Zacka Snydera

75%

Komentáře a recenze 53

Dle počtu bodů
SlavekMDFK
SlavekMDFK
1 021 bodů
8
Tak o 20% lepší než původní film který vlastně nebyl původní film takže je to vlastně původní film který je lepší než to nedochůdče které vypustili před tímto fajn extra extra celovečerákem. Jít na to do kina asi bych si musel 3x dokupovat největší popcorn což by za to určitě stálo. Hodně doporučuji
Svany
Svany
946 bodů
9.5
Nastal čas na který se všichni fanoušci DC tolik těšili, a nutno podotknou že právem. V původní verzi mi strašně vadilo jak WB stačili na režiséry a udělali z temného, špinavého a brutálního světa hodně nepovedenou napodobeninu marvelu, která byla otřesná snad ve všem. Snyder Cut je ale o parník lepším filmem. At už hudbou, která skvěle vykresluje každéno člena (zejména soundtrack Wonder Woman je lepší než jsem čekal) Vyprávění příběhu členů Justice League je skvělé, a konečně má nějaký emociální gradaci a dopad, marvel se má v lecčem ještě hodně co učit. Celkově už se postavy nechovají jako postavičky a mají i nějaký charakter a osobnost (Batman,Aquaman,Flash,Cyborg,otec Cyborga) Musím přiznat že ze začátku mi trochu vadilo množství zpomalených záberů, ale to je prostě Snyderův styl. Když skončila halvní dějová linka, myslel jsem si že už nic lepšího nemůže přijít. No a přišlo. Epilog je přesně to co jsem potřeboval od DC vidět. Propojení přes Batmanovi vyze, a dialog s Jokerem je něco, u čeho jsem mněl husí kůži. Formát 4:3 je hodně nezvyklí, ale filmu skvěle sedne a sluší. Snyder Cut vykresluje svět DC, přesně takoví jaký je, a nemůžeme nic jiného než poděkovat že se do toho Zack Snyder pustil. Jenom mě mrzí představa, jak skvělá by byla snyderverse, kdyby ji mohl dodělat. Rozhodně má větší potenciál než Avengers, kteří skončili v Endgame. Pro mě zatím nejlepší film roku a nejlepší komiksovka po Temném Rytíři a Infinity War, a třeba se někdy dočkáme celé snydervesre.
ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
10
Trvalo to sice necelé čtyři roky, ale nakonec jsme se dočkaly. Liga spravedlnosti Zacka Snydera konečně dorazila a… je to dokonalost! Ty čtyři hodiny ubíhaly hrozně rychle, pořád se něco dělo a já prostě nechtěl aby to vůbec skončilo. Výborně natočené → skvělé scény, akce, postavy, epické scenérie. JL 2017 mohu vzít, zahodit, rozšlapat, rozpráškovat. Ta se na tohle nechytá ani za mák. Členové ligy bez Supermana nebyli tak nepoužitelní jako v 2017. Flash už tu není takovej debílek k posměchu. Batman je tu prostě Batman… je badass, má plán a i ochotu položit život za vyšší dobro. Momentka kdy čelil Supermanovi u monumentu byla naprosto úžasná. To vše mě přivádí ke Knightmare momentu Batmana, který tu promlouval s Jokerem. Sakra! Byl to jen Letův krátký štěk ve filmu, který se sem dostal bonusem, ale zároveň mě utvrdil v tom, že chci víc Letova Jokera! Nehledě na to jak spolu liga spolupracovala bylo fakt na jedničku. Tak už sakra Warneráci, přestaňte s*át a už sem sypte pokračování. Tímhle vás všechny Snyder opravdu zahanbil. #RestoreTheSnyderVerse
N333meziiiz
N333meziiiz
663 bodů
8
Remake je o dost lepší než ten původní film Zack Snyder tu natočil kvalitní snímek,ale 4h je řekl bych až moc a asi hádám že Zack Snyder se do filmu snažil narvat vše aby byl snímek kvalitní a plný detailů.4h ale stojí za to
  • kamera
  • záběry
  • příběh
Pacman
Pacman
586 bodů
7.5
Snyder Cut určitě o řád výš, než "paskvil" (který ale svojí kvalitu měl) Josse Whedona. Ve filmu je vidět spousta práce navíc, ale zároveň ta spousta materiálu, který už byl dávnou hotový, jen se nedostal před lety do finálního produktu. Pro mě samotného je filmová Justice League pořád ještě trochu málo temná, ale rozhodně se mi přepracovaný děj líbil. Zpětné zapojení Junkieho XL do projektu dalo filmu taktéž nový náboj a odlišný soundtrack udělal se Snyder Cutem solidní otočku k lepšímu. Nenáročnému divákovi bych novou verzi snímku asi nedoporučil stejně jako "původní" snímek z roku 2017, nicméně bych se už nebál poslat do kina fanouška DC komiksů. Takže pokud jsem Justice League odhadoval někde kolem 55%, tak tuto verzi Zacka Snydera hodnotím na 75%. Kdyby byl jako zakončení série, měl by potenciál rozhodně větší.
KrissL97
585 bodů
10
Mé hodnocení je 5/5. Předchozí verze 2/5. Oproti předchozí verzi byly zde daleko lépe představeny nové postavy (dokonce i steppenwolf.) Nový temný filtr jednoznačně říkal tohle Je DC film, tohle není Marvel a tak na mě působil celý film. Pomalá atmosféra, slow motion a epické bitvy. Lepé to na navazuje na MoS a BvS, celý příběh pak dává větší smysl. 4 hodiny mi vůbec nevadily a uteklo to jako voda. Darkseid jako hlavní záporák v pozadí všeho, OHHH YEAH!!! Možnost, že by superman byl dočasný záporák, POJĎME DO TOHO!!! Představa, že celý film by byl jen začátek něčeho velkého, PERFEKT!!! Takže závěrem: #RestoreTheSnyderVerse.
Komar55
Komar55
414 bodů
8
Konečně. Po dlouhé době DC film, který stojí za to a který si i přes jeho délku velmi rád pustím znovu. Možná to tak nemají všichni, ale z mého pohledu je tento film osmdesáti-procení zlepšení oproti původní JL. Není to sice žádné terno, ale vesměs je to velice povedený snímek, ke kterému perfektně sedí režie Zacka Snydera a jediné, co mne teď štve je to, že už se nikdy nedočkáme toho kýženého vyvrcholení, které původně pro tento svět a jeho postavy plánoval. Samozřejmě je i v tomto filmu spoustu chyb, logických labsů a přešlepů, ale zrovna u tohoto snímku jsem ochoten nad tím přimhouřit oko a film si prostě a jednoduše užít.
matykavy
395 bodů
8
Wow..... Nikdy bych neřekl, že film, který má 4 hodiny, mě skutečně i bude bavit téměř 4 hodiny. Když to srovnám s filmem, který vyšel v roce 2017 do kin, jedná se o naprosto jiný film. Nejsou zde trapné vtípky z minulého filmy, chyby ve scénáři, v ději a 99% dějových děr je zde opraveno. Kvůli délce 4 hodin, je zde samozřejmě spoustu momentů, které trvají až příliš dlouho, což jsou v podstatě jediné scény, kdy jsem se na film 100% nesoustředil. Krom těchto scén a zpomalených momentů, jsem se bavil celé 4 hodiny. Steppenwolf jako záporák, prošel velkým updatem. Ne jen vizuál, ale i charakterově. Už to není pouze náhodná postava, co chce jen tak zničit svět, bez nějaké motivace, ale v tomhle filmu víme, že to chce udělat pro Darksida, což je mnohem zajímavější, než předtím. A když už jsem si myslel, že film končí, přišla na scénu nejlepší část filmu, u které jsem měl doslova celou dobu trvání přilepené oči k obrazovce a téměř jsem nedýchal. Apokaliptická scéna, ve které je Joker, je naprosto fascinující a geniální. Joker v této scéně si mě získal 100x víc, než v Suicide Squad. Jediné mínus je až příliš moc zpomalených záběrů a občasné natahování filmu. Pocta Snyderovi, velké díky Warneru a jsem opravdu rád, že se tento film uskutečnil. Dle mého názoru jednoznačně jeden z nejlepších superhrdinských filmů, 9/10 a všem doporučuji.
Branduff
Branduff
240 bodů
5
Ano je to lepší než původní liga ale že by to bylo něco epického ? HBO přitáhlo diváky, fanoušci jásají, Snyder jsi může hrdě bouchat na hruď a říkat vidíte tu nádheru a epičnost a ostatní ? Zbytečně dlouhý a přeplácaný film. Snyder opět nezklamal a nacpal plno scén s odkazy na další pokračování které nebude, plno zpomalovacích scén a pár okamžiku kdy jsi divák myslí že sleduje videoklip než plnohodnotný filmový kousek. I když zkrácený počin je horší, raději bych se donutil (ač nerad) vydržet u něj než u tohoto počinu.
Ištván
144 bodů
9
A je to jasný. Kdyby tenkrát Snydera nechali alespoň v rámci možností dělat svou práci, tak je dneska DCEU někde úplně jinde. Ať mi nikdo netvrdí, že kdyby z tohohle vystříhali cca hodinku (a dá se to, sám jsem si zkoušel to osekat o scény, které nejsou nezbytné pro příběh a cca hodinka dolů to byla), že by to nemělo úspěch. V roce 2017 lidi komiksárny hltali plnými doušky a tohle má všechno a něco navíc. CGI tu malinko doplácí na ve výsledku nižší rozpočet (protože i scény, co byly v kinoverzi se musely trochu předělat), ale když to srovnáte třeba s Black Pantherem, Wonder Woman nebo třetím Ant-Manem, tak vypadá přímo geniálně) a neškodilo by snížit množství používání nové verze hudebního tématu Wonder Woman, ale když si odmyslíte tyhle mušky, tak mě nikdo nepřesvědčí, že to není nadprůměrná komiksovka.