Až tam nezbyl žádný

78%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Skvělá detektivka, jejíž jedinou vadou je místy dost nelogické chování postav. Ale ty tři hodiny i na jeden zátah utekly jak voda.
Klajnik
Klajnik
8 627 bodů
2
Kvalitně natočené misteriózní drama o deseti lidech z nichž ani jeden není nijak zajímavý, stejně jako příběh. Za celou dobu mě to nijak nenapínalo ani nešokovalo, což by mělo být nejsilnější stránkou filmu. Ať je to natočené jak dobře chce, slabý příběh to nezachrání. Ne v tomto případě.
avenis
avenis
8 202 bodů
5
Veeelmi ponuré. Černoušci jsou už nežádoucí, tak se tu žongluje s vojáčky, text básničky je však původní. Asi by se mi to mělo líbit, ale ačkoliv oceňuji kameru i perfektně vymyšlený interiér, mám husí kůži a asi to nebudu chtít vidět znovu. (26.4.2018)
mureskas
177 bodů
9
celkem přesvědčivá adaptace knihy, některé změny se opravdu povedli, jiné byly spíše na obtíž např. pojetí Rogerse nebo motivy pár dalších postav, celkem zklamání byl 3.(poslední) díl který působil dost uspěchaně a nevešlo se sem hodně psychologických scén které v knize nastavovaly tu pravou atmosféru
AlvinCZ
AlvinCZ
133 bodů
8
Tvůrci dokázali vše ukočírovat naprosto perfektně. Tísnivá, klaustrofobická atmosféra, výborné lokace i kamera, skvělé herecké výkony. Vysoký nadprůměr mezi krimi dramaty.