Eternals

64%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
6
O dost lepší jak Shang Chi. Hlavně děj super, ale strašně moc malých chyb a ještě překombinovaný konec. Jinak to byla dobrá a zajímavá akční podívaná.
Adam Fantasy
Adam Fantasy
526 bodů
8
Chloé Zhao..., režisérka tohoto filmu měla tak volnou ruku že mohlo vzniknout něco takového jako jsou právě Eternals. Je to tak trochu odlišné oproti jiným Marvel filmům a to právě v tom že se tu řeší "rodinné" drama, by se dalo říct. Když vidíte rozhádanou sedm tisíc let starou rodinu se super schopnostmi, je to opravdu něco! Překvapili mě právě v tom že neobsahovali moc humoru... Což je vyloženě dobře. Postavy v tomto filmu byly fakt že brilantně napsané... Vizuální efekty vypadají docela dobře a nemyslím si že by potřebovali nějak dodělat. Další věc ke které bych se chtěl vyjádřit... Proč doprčic! Má film modré hodnocení? Nepřijde mi to jako špatný film, ale lidi nejsou očividně připravené na tvůrčí změny. Filmu dávám 4 krásné hvězdičky.
Tobi Klar
Tobi Klar
392 bodů
8
Konečně trochu jiný Marvel, KONEČNĚ!, a právě za to schytává extrémní hejt. Už vážně nevím, co jiného chtít, od MCU už pěkných pár let dostáváme pořád to stejné a když se někdo snaží o tolik žádanou změnu, fandové jsou nasraní, že tu je jiná akce a málo humoru. Možná zatím nejlepší film 4. fáze. 7,5/10
Leinad Vodhr
Leinad Vodhr
366 bodů
8
Já nechápu jak to může mít tak málo procent.... Za mě je to po Spider Manovi druhá nejlepší marvelovka minulého roku. Vše krásně fungující, propletené a jsem rád i za dlouhou stopáž, díky které všechny postavy získaly nějaký prostor (i když některé by si zasloužily více co si budeme nalhávat). Rozhodně se nenechte odradit tímto nízkým hodnocením
kingmentis
kingmentis
233 bodů
7
Upřímně moc nechápu proč se na tuhle marvelovku tolik nadává. Určitě se nejedná o žádný zázrak, ale zároveň se jedná o celkem super film, který je sice odlišný jako ostatní marvelovky, ale to neznamená že je špatný. A musím říct že jsem z tohohle filmu celkem mile překvapen a určitě to má chyby, ale na to kolik přešlapů Marvel už udělal tak tady se to za mě celkem povedlo.
Davidoos
Davidoos
162 bodů
5
Creators should have put more effort into making a memorable superhero movie, instead of focusing on casting every ethnicity that exists into main roles.
  • Story
  • Some actors
  • Forgettable
kittyuniverse
kittyuniverse
49 bodů
2
nuda , pořád tma takže z toho nic nevyčteš.Vůbec mě to nenadchlo.
  • nic.
  • t má takže z toho nic není.Nuda