Profilový obrázek

Adam Fantasy

Adam Kratochvíl
526

Je mi 18 a jsem fanoušek filmů a většinou nemluvím o ničem jiném než právě o filmech, a že dlouho! 😁

Liberecký, Česká Lípa, Česká republika



Muži v černém: Globální hrozba
Muži v černém: Globální hrozba (2019)
6
Ze začátku jsem si říkal "Na to že to má jen 50 něco procent na čsfd, tak to zatím není tak špatný." Jenže jak šel film dál tak byl místy nudnější a nudnější, sterilní a věc, která by se rozhledně neměla porovnávat s původní trilogií s Willem Smithem. Postavy mezi sebou nemají tak funkční chemii jako naše milovaná původní dvojka, spíš tu ani žádná pořádná není. Jde vidět že filmaři viděli u Marvelu Ragnarok - Thor a Valkýra a řekli si "Páni, lidem se líbí. To půjde!" Jenže nešlo... Film byl ok.
Avatar: The Way of Water
Avatar: The Way of Water (2022)
10
9/10. Den po kinu (14.12. 2022) nemám absolutně na jazyku co říct, nevím jak to říct atd. Ale tenhle film byl boží! Epic! Nádherně rozfázováné kdy první akt byl návrat do Pandory a hlavně nostalgický! Ve druhém aktu jsme objevili tu nádhernou vodu a vznešený národ Metkayina! A ke konci brilantní třetí akt kde fungovalo snad všechno... Emoce, akce a docela dost viditelná reference na Cameronův Titanic atd. Na to že má druhý Avatar tři hodiny tak to uteklo jak nic. Miluju to! Zas a znova je to technologický krůček dopředu (ikdyž né taková revoluce jako u prvního dílu, ale furt to posunulo laťku cgi efektů o level víš!), protože ta samotná voda nemá ve filmovém světě žádnou konkurenci! Ta voda je tak nádherná, že jsem měl sto chutí tam skočit a dovádět na vlnách a objevovat tamní podmořský svět!! Těším se co se světem udělají dál. Čekají nás ještě tři filmy v následujících 5 letech a já se nemůžu dočkat. Zaslouženě bude tento snímek v top 10 nejvýdělečnějších filmů a já v to sakra věřím! Nebo to zajde dál a překoná to světoznámý Titanic, velkolepé finále Avengers: Endgame a zároveň svého předchůdce Avatara? Uvidíme časem, ale byl bych rád kdyby ano. Jsem rád že jsem na tomto filmu se svými přáteli byl, jsem rád že jsem toho byl součástí, protože mi je 17 a v roce 2009 jsem neměl možnost na to jakkoliv jít, protože jsem to přirozeně neznal a nijak mě to v tu dobu nezajímalo, koneckonců mi byli asi 4 roky :D no uvidíme jak to nakonec dopadne, snímku přeju jen to nejlepší protože jak James Cameron, tak herci a i všichni kdo se na tom podíleli, tak odvedli fenomenální práci, fenomenální! Každopádně se vidíme v budoucnu v sedadlech třetího Avatara roku 2024 <3
Vlkodlak: Noční lovec
Vlkodlak: Noční lovec (2022)
8
Tak a konečně jsem viděl Werewolfa a musím říct že docela dobrý, za mě fakt fajn, humor tam nebyl, cgi nádherný, hra s těmi stíny, docela chvilkama strašidelný, Ted neboli Man-Thing vypadal úplně nádherně tím cgi, postavy byli fajn. Takovej hezkej příběh takže 4/5. Více takových experimentů prosím, Marvele!
Já jsem Groot
Já jsem Groot (2022)
7
7/10 pane jo... Jako upřímně? Konečně něco co bylo super :0 Po nudné a nezajímavé Ms. Marvel a přehnaně vtipkujícím Thorovi, který UŽ nemá žádnou charakterovou hloubku... Tu máme něco co je opravdu fajn. Reálně lepší než jsem čekal. Animace je dosti kvalitní, humor někde na úrovni kde se malé dítě zabaví a kde se dospělý mile rád pousměje. Jednotlivé příběhy a zážitky Groota mi přišly docela random. Neříkám nic je to stále jen a pouze nevinná zábava o stopáži 5 minut pro menší diváky. Jsem spokojen s výsledkem.

Oblíbená díla

Oblíbení tvůrci