Profilový obrázek

Leinad Vodhr

366

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Wednesday
    Wednesday (2022)
    8
    Tak jsem to dokoukal. Už opravdu dlouho jsem se takhle netěšil až přijdu domů a budu si moci pustit nějakou show tudíž první pozitivní věc - hned vás to sežere. Pořád jsem nad tím přemýšlel a nikdy mi to neodešlo z hlavy v pozitivnim slova smyslu. Zvraty se děly pomalu rychleji než jsem byl schopen pobrat a i se dostalo na romantiku. Za mě nejlepší show co jsem letos viděl a asi ní i zůstane protože nezbývá moc času a nemyslím si že dokonce něco najdu... Doufám že zájem a čísla zapůsobí na tvůrce a Netflix nám dopřeje druhou sérii!
    Moon Knight
    Moon Knight (2022)
    8
    Wow. O druhém Doctoru Strangeovi se říkalo že to má být "jiný" a "dospělejší" a "drsnější" marvel. Well....bylo to jiný to je fakt ale čekal jsem víc jiný. Jiný asi jako tohle. Moon Knight je opravdu jiný trochu dospělejší marvel. Oscar Isaac a Ethan Hawke jsou opravdu skvělí herci a jejich postavám vše uvěříte. Pátý díl byl za mě nejlepší. Finále zůstalo hodně otevřené tudíž ja se těším na druhou sérii opravdu hodně!
    Eternals
    Eternals (2021)
    8
    Já nechápu jak to může mít tak málo procent.... Za mě je to po Spider Manovi druhá nejlepší marvelovka minulého roku. Vše krásně fungující, propletené a jsem rád i za dlouhou stopáž, díky které všechny postavy získaly nějaký prostor (i když některé by si zasloužily více co si budeme nalhávat). Rozhodně se nenechte odradit tímto nízkým hodnocením
    Vlkochodci
    Vlkochodci (2020)
    10
    Na tento film jsem se chtěl podívat už asi 2 týdny a rozhodně nelituji že jsem se již dočkal! Příběh byl krásný, každý si v něm najde své. Animace byla taková jiná ale já si ji zamiloval ihned. Postavy byly takové jaké by měly být, všechny fungovaly dobře. Ani žádná nudná pasáž nebyla takže dám 5 hvězd!
    Yesterday
    Yesterday (2019)
    8
    Film, který ne každému sedne ale myslím si že pokud máte rádi Beatles tak se vám to bude líbit. A pokud opravdu rádi Beatles tak tam je i pár odkazů. Postavy byly sympatický či nesympatický(podle toho jak měly být) ale žádná z nich nebyla na kulku do hlavy. Jakožto někdo, kdo The Beatles miluje i přimhouřím jedno oko a dám tomu 4 hvězdy ale člověka co neni až tak moc do Beatles to je takovej průměr no

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci