Apostle

63%
Apostle

Muž se pokusí vymanit sestru z vlivu věřících fanatiků.




Pete69
Pete69
29 761 bodů
5.5
Film se slušným potenciálem, nicméně nevyužitým. Příběh z Říma, kdy krutovláda těžce potlačovala křesťanství po úmrtí Krista mě zajímal, ale vylíhl se z toho nudný film bez jiskry a přidané hodnoty. Velmi slabá podívaná. Kladně mohu hodnotit snad jen dobře ztvárněné prostřední starého Říma.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Gareth Evans má na svědomí možná nejlepší soubojové scény, co byly kdy promítnuty na plátno, ale že jeho ambice tu (bohužel pro něj i pro nás) nekončí, bylo jasné vlastně celou dobu - Apostle je toho nevyhnutelnou eskalací. Není to špatné - má to v sobě ledasco sympatického, třeba expresivitu, jaké si většinou západní filmy netroufají. Myšlenkově to ale svojí nabubřelou banalitou evokuje nejslabší momenty Aronofského a po Witch to nemá zdaleka takovou údernost, jakou by to mělo před dní. 3 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Slušný mysteriózní thriller o jednom tajemném ostrově a podivné komunitě na něm sídlící. Minimálně do půlky je to takové nevýrazné, ospalé, pak se ovšem zvýší rychlost, brutalita začne hrát prim a rázem je to hodně v poho. Každopádně se člověk nesmí moc vrtat se v logice, nebo chtít po filmu vysvětlení na některé otázky.

Dodatečné informace

Původní název:
Apostle (více)
  • Velká Británie Apostle
Premiéra v ČR:
12. 10. 2018
Země původu:
Velká Británie, USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch