The Orville

78%
The Orville
Plakát traileru

Komediální seriál odehrávající se 300 let v budoucnosti. Posádka lodi Orville nepatří k nejschopnějším a právě se vydala prozkoumat vesmír.





Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Je těžké hodnotit seriál jen podle pilotu,ale zde se o to pokusím. Přece jen Orville ukázal slušný potenciál,který ocení převážně fanoušci Star Treku a podobných sci-fi seriálu. Já se mezi tyto fandy neřadím,ale přesto se posádce Orvillu podařilo upoutat mou pozornost. Vizuální stránka je docela líbivá a masky různých emzáku jsou povedené. Trochu mne překvapilo,že seriál nakonec nebyl tak zábavný jak slibovalo jméno MacFarlane. Čekal jsem komediální jízdu kde se budou střídat hlášky jedna za druhou. To se zatím nestalo,ale třeba se dočkáme v dalších dílech a mé hodnocení ještě zvedne. Jako celek to byla taková pohodová podívaná,která sice nenadchla,ale ani neurazila.PS: Nerad bych maloval čerta na zeď,ale nemyslím si,že se dočkáme více než dvou řad.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ne taková řachanda, jak by asi člověk automaticky od MacFarlana čekal. Spíš takový odlehčenější, uvolněnější Star Trek se sympatickýma postavama. Některé díly fakt zajímavé, některé zase méně. Problém je tady i ta délka (tentokrát mi těch 40 minut přišlo dost málo).
p.a.douch
p.a.douch
8 334 bodů
8
Nerad bych The Orville přechválil, proto zatím těch 70 procent. Zatím to teda parodií na Star Trek moc nepřipomíná. Takový Galaxy Quest se takhle zkrátka nedržel. Ale pro fandu sci-fi je to příjemná podívaná, postavy zajímavé a jsem celkem zvědav na další vývoj. Po další epizodě budu hodnocení aktualizovat. 10. 11. 17: Takže zatím jsem shlédl 8 dílů a zvedám hodnocení o 10 %. Postavy jsou dobré, děj dílů se nesoustředí jen na kapitána Mercera, ale představuje nám i členy posádky. Posádka zajímavá (u mě vede Isaac). Do toho jsou v každém díle k vidění zajímaví hosté - Theronová, Neeson, Lowe, Tambor, Thompson atd. Pro mě tento seriál zapadá do světa Star Treku mnohem více než ST: Discovery. Takže po shlédnutí celého seriálu se jen ptám, jak mohla CBS tak vybouchnout. Tenhle seriál je pro mě právoplatný zástupce světa Star Treku.

Dodatečné informace

Původní název:
The Orville (více)
  • USA The Orville
Země původu:
USA
Čeština:
The Orville je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch