Avengers: Infinity War

88%

Komentáře a recenze 104

Dle počtu bodů
Morra
235 bodů
10
Jako obrovský fanoušek komiksů a hlavně Marvelu jsem si tento snímek nemohl nechat ujít. Mí oblíbení hrdinové se opět sešli v jednom filmu a opět to stojí za to. Příběhově Infiniti War strčí do kapsy všechny předchozí Marvelovky. Humor jede na 110 procent a akce je velké množství a je výborně nasnímaná. Navíc je Thanos skvělý.
Gosi
Gosi
211 bodů
10
Neobjektivní hodnocení pro fanboye superhrdinských filmů je tohle společně s end game absolutní strop toho čeho lze dosáhnout.
  • Thanos je plešatý
  • 80% winrate proti plešatým záporákům
  • Rozdělené do dvou dílu
  • Zbytečně krátké
mustafee
mustafee
169 bodů
10
Avengers miluju. Tento díl byl opravdu perfektní. Akce, sranda, napětí a překvapení. Thanos byl úžasný záporák a s nikým se moc nemazal. Škoda Lokiho, ten mi bude chybět. Ostatní se z toho nějak vylížou. Byl jsem těikrát a už se těším na bluray. Za mě super!
JanM
JanM
153 bodů
9.5
Bratři Russoové si výborně připravili půdu pro velkolepé finále, které podle mne dopadlo ještě o chlup lépe. Zde sice bylo mnohem více akce, ale mám raději emoční linku a ta zde nehrála zrovna hlavní roli. Každopádně se jedná o skvělý film, který si pro sebe ukradnul Thanos.
akela
akela
133 bodů
3
slatanina vseho vyobena jej pro zisk
OndraSed9
109 bodů
10
Avengers 3 je podle mého vůbec nejlepší Marvel film který jsem kdy viděl. Mísí se zde zábava, napětí, akce, ale hlavně jsou tu všichni mí oblíbení super hrdinové pohromadě. Nejlepší na tomto všem však je Thanos, kterého ztvárnil Josh Brolin. Jeho výkon ve filmu byl naprosto výborný.
2NS
79 bodů
9.5
Jako velký fanoušek Marvelu nemůžu hodnotit jinak než kladně. Lehce riskantní plán - spojení několik Marvelových filmů v jeden grandiózní, to už chce kuráž. Tentokrát to vyšlo. Myslím, že předčila očekávání nejednoho natěšeného fanouška, ale zároveň nechala téměř všechny napnuté otevřeným koncem. Klobouk dolu, těším se na další film
Nosmall
Nosmall
73 bodů
10
Marvel je pro mě ikona.. Kdo tím žije, nemůže hodnotit jinak. Ovace skalních fanoušků, jako poblázněných..jo to je přesně ono co jsem cítil. Zábava a akce na maximum. Tentokrát dost na vážno! Dlouhodobé soužití s postavami a když dáte všechny ty jednotlivé filmy do finále tak grandiózního a s koncem tak šokujícím, že sem ani nemohl vstát z křesla. Strange moc dobře věděl co dělá, vždyť to i sám řekl. Proste Pecka
Ploty09
Ploty09
73 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!
Zoompie
Zoompie
72 bodů
10
Nejnabušenější Marvelovka ze všech! Světě div se, ale podařilo se tam vecpat opravdu všechny hrdiny, kteří byli za posledních 10 let představeni. Film se trochu vleče, ale postupně přidává na tempu. A končí finálem, které nikdo nečekal. Po tomhle filmu jsme snad všichni odcházeli se slzami v očích než jako obvykle s dobrou náladou ze šťastného konce. Na vyvrcholení si musíme počkat až za rok.