Avengers: Infinity War

88%

Komentáře a recenze 104

Dle počtu bodů
Dazli
Dazli
653 bodů
10
Tak nějak nevím kde začít. Byla to naprostá pecka!!! Nedokážu se ani vzpamatovat z toho co se vlastně všechno stalo. Nejdřív začnu tím, že soundtrack je skvělý a na to, že je film vlastně celý digitální tak se opravdu zaměřili na spoustu detailů a oproti spoustě filmů mi to vůbec nevadilo.(krom jednoho Thanosova výkřiku :D) a co postavy Black Order byli skvělý a nejvíc se mi líbil Ebony Maw, který byl dokonalý protivník pro strange. Avengers moc prostoru kromě Thora nedostali, ale zase měli jedny z nejlepších scén. Strážci jako vždycky pobavili a jejich rozdělení na 2 nebo když počítám Gamoru 3 skupinky bylo perfektní, ale také moc prostoru nedostali. Nejlepší linku měl celou dobu Thor s Grootem a Rocketem. (Im groot. Hi im Steve Rogers :D) Hlavním “hrdinou” je celou dobu Thanos po kterém by se dle mě měl jmenovat i film. Opravdu je dobře představen a dá se pochopit co dělá a proč. První polovina filmu je s více humorem a dost urychlená s čímž se dalo od začátku počítat jelikož je tam opravdu mnoho postav a na takto velký film málo času. V té druhé už jde sranda stranou a nastupuje opravdu drsná část filmu kde jde o všechno. Postavy umírají a to hodně a ani vlastně nevím kdo žije a kdo ne. A na závěr chci říct běžte na ten film všichni nejlépe 2x Ja to dam asi ještě vícekrát. 5*
Kuroni
Kuroni
652 bodů
8.5
Dechberoucí a úžasná podívaná, při které se divák rozhodně nenudí. Na Infinity War jsem čekala skutečně dlouho a má očekávání byla naplněná. Úžasné zpracování, ale přeci jen bych trochu vytkla konec, který se podle mě dal ztvárnit ještě lépe.
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
10
Na tento film jsem čekal už od předešlého dílu, sháněl jsem si veškeré informace o tomto filmu, různé teorie jak to dopadne s mými oblíbenými postavami. Opravdu jsem na tento film těšil, tím pádem jsem trochu bál, aby mě tento film nezklamal. Když jsem viděl první scénu už jsem věděl, že žádné zklamání u tohohle filmu nebude. Provedení filmu je na výbornou, jelikož režiséři to vymysleli perfektně, že udělají záporáka Thanose hlavní postavou, aby byli všichni hrdinové podobnou dobu na plátně. Když dobře vzpomínám tak tam nebyla žádná bezdůvodná scéna, vše patřilo do příběhu. Uvědomuju si že tento film bylo na točit fakt těžké, protože tolik postav dát dohromady, aby seděl jejich charakter je velmi obtížné, ale bratři Russoové se s tím poprali dobře. Zkrátka a dobře nejlepší Marvel film. Thanos: Perfektní rovnováha a tak to má být všude.
minimoj
587 bodů
9
Perfektní díl, akce, vtip a napětí. Ze všech tří dílů se mi líbil nejvíc a předčil mé očekávání. Perfektně navazuje na předchozí díly.Prostě není co vytknout. Čas v kině utekl jako voda a bylo mi líto , že film končí. Doufám , že se brzy dočkáme dalších dílů
memphistto
499 bodů
9.5
Nejspíš jeden z nejlepších filmů Marvelovského univerza. U mě nejlepší zůstává pořád Thor-Ragnarok :) Ale pořádně není co vytknout... maličkostí, které film posunují dále je spousta a zabírá to. Příběh slušný, tempo svižné..možná těch postav je až moc, ale podívaná na velmi vysoké úrovni. :)
mil0
mil0
439 bodů
8
Infinity War je epický film plný akce, humoru a emocí. Thanos je nezapomenutelný záporák, který ohrožuje celý vesmír. Hrdinové musí spojit síly a obětovat vše pro záchranu reality. Film je vizuálně úchvatný a nabízí několik překvapivých zvratů.
  • Nádherné vizuální efekty a záběry
  • Skvělé herecké výkony a chemie mezi postavami
  • Poutavý a komplexní příběh s nečekaným koncem
  • Vyvážený mix akce, humoru a dramatu
  • Thanos jako charismatický a motivovaný záporák
  • Některé postavy jsou méně vyvinuté nebo využité
  • Film vyžaduje znalost předchozích filmů MCU
  • Některé scény jsou příliš dlouhé nebo chaotické
dadoool
dadoool
407 bodů
8.5
Po předchozím dílu jsem byla k novému velmi skeptická a moc jsem od toho nečekala. Film mě ale velmi překvapil a celou dobu mě to bavilo, i přes to, že byl film velmi dlouhý. V hrdinech se už trochu ztrácím :D, ale příběh byl vtipnej a napínavej a klidně bych na to šla znovu. :)
jadsk
jadsk
333 bodů
10
Prvý z dvoch vrcholov MCU vesmíru sa nedá popísať inak ako: 2,5 hodiny akcie, epických efektov, silných emócii s nečakaným záverom, ktorý nás neuveriteľne navnadil na Endgame. Aj po 7 pozretiach tohto filmu mám čo v ňom objavovať a stále sa mi ho CHCE pozerať. Nehovoriac o tom, že Marvel konečne vytvoril super záporáka, ktorý má svoj cieľ aj motiváciu aj emócie. Scéna na Vormire je top! Anthony a Joe Russoovci sú úžasní režiséri. Ďakujem.
S7evin
S7evin
331 bodů
9
Neni to dokonaly, ae lip to ukocirovat proste neslo! Vyborna prace Marvelu, skvele zakonceni 10-ti let. Pokud te nebavila predchozi produkce Marvelu, usetri si 3 hodiny zivota, pro ostatni naprosta povinnost. Film krasne odsejpa, kazdy Avenger dostane svuj prostor/chvilku, nicmene se pripravte na louceni s "puvodnim" teamem.
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
10
Zaslouží si tento film 10/10 v porovnání skutečně velkých kinematografických děl např. od Nolana či Scorseseho? Upřímně, určitě ne. Nicméně, pro mě osobně je tento snímek tím nejlepším, co celé MCU nabízí, protože jde mimo obvyklé schema Marvelu. Přichází s nejlepším zaporákem z celého MCU, který má dobré a logické motivace a snad poprvé, a taky naposledy, máte strach, že opravdu vašim oblíbeným hrdinům může ublížit, což se také ukáže být pravdou. Infinity War tedy opravdu oceňuji za odvahu opustit zajetou a několikrát opakovanou kolej Marvelu a nenechat diváka odejít s pocitem, že viděl svůj, již po několikáte zrecyklovamý, šťastný konec.