Daredevil

91%
Daredevil
Hell's Kitchen, Manhattan. Čtvrť nevalné pověsti, kde vládne zločin, ale také místo, které je domovem mnoha normálních Newyorčanů. Na jedné straně se vynořuje král podsvětí, který pro svůj sen o lepší budoucnosti svého území neváhá uplácet, vydírat a vraždit. Na straně druhé je zdánlivě obyčejný advokát, který zjišťuje, že pro vítězství spravedlnosti někdy právo samotné nestačí. To, že od svých devíti let nevidí, je pro něj jen malým handicapem. Jeho zbývající smysly jsou totiž mimořádně silné. Vyzbrojen touhou chránit své město si Matt Murdock (Charlie Cox) skrývá svou tvář a vydává se do boje se zločinem.(t0ny)



hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
S1 4/5. Tenhle seriálový Daredevil se Netflixu zase povedl, a i když to u mě osobně na pěti hvězdu není, tak dávám jednoznačně palec nahoru. Casting na jedničku. Coxe mám rád už od Stardust a takhle charismatického záporáka jako je Fisk, můžou závidět i filmové komixy. _ S2 5/5. Takhle zpětně na S2 vzpomínám mnohem líp, než hned po zhlédnutí, a v té konkurenci ostatních Netfilix marvelovek je tahle série prostě špička. Daredevil, Elektra, Punisher - tohle kombo prostě nebylo schopné trumfnout ani první setkání Defenders._S3 5/5 Návrat Kingpina rozhodně prospěl (v S3 je z něj padouch Escobarova formátu), budoucí Bullseye těžký protivník a hlavně parádní postava Nadeema. Tak nějak celkově z toho jde cítit, že právě tenhle seriál je jednou z výkladních skříní Netflixu.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Nová (temná) kapitola Marvelu ve které vevodí geniální Charlie Cox a Vincent D´Onofrio a od druhé série i Jon Bernthal. Daredevil tu je konečně ten hrdina kterého jsme chtěli vidět od verze s Benem Affeckem. Netflixový Marvel vládne!
slord
slord
3 832 bodů
10
Hell´s Kitchen je miesto, v ktorom je spravodlivosť slepá (podobne ako hlavný hrdina ;), miesto kde pravda nemá priestor, miesto v ktorom musíte zákon vziať do vlastných rúk a ušpiniť si ich. Brutálna a nekompromisná lahôdka, ktorou Marvel ukázal, že sa vie vymaniť zo svojej škatuľky a výsledok fakt stojí za to. Či už príbehom, postavami, prácou s kamerou alebo choreografiou bitiek (jednozáberové sekvencie sú vynikajúce), Daredevil dokáže vyraziť dych. Cox ako Daredevil (nebojí sa ušpiniť si ruky, ale nie je to vrah), D´Onofrio ako Kingpin (jeden z najlepších záporákov, ktorý si ide tvrdo za svojim a len tak ho niečo nezastaví) či Bernthal ako Punisher (stroj na zabíjanie, ktorému fandíte), a to je len pár z tých všetkých výborných postáv, ktoré v seriáli sú. Výborný počin, ktorý mi hneď prirástol k srdci a nadšenie z neho sa ma drží doteraz. 10/10


Dodatečné informace

Původní název:
Daredevil (více)
  • USA Daredevil
Premiéra v ČR:
30. 6. 2022
Země původu:
USA
Čeština:
Daredevil je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch