REVENANT Zmrtvýchvstání

81%

Komentáře a recenze 147

Dle počtu bodů
Květka
Květka
711 bodů
9.5
Zpocatku me Revenant moc nelakal, bylo to asi tim, ze nejsem fanousek tohoto a podobneho zanru, ale nakonec jsem se odhodla a film si pustila. Okamzite jsem litovala toho, ze jsem na nem nebyla v kine! Leonardo DiCaprio byljako hlavni hrdina uzasny a pravem si za film ziskal Oscara.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
8.5
Opět skvělý filmový počin Alejandra Gonzáleze Inarritu. Skutečný příběh, skutečné drama, neskutečné výkony a nasazení celého štábu i jednotlivých hlavních představitelů. DiCaprio i Hardy opět dokazují jejich kvality. Opět horký kandidát na nejednoho Oskara. Otázkou je spíše nikoliv, zda film Oskara získá, ale spíše zda si ho tentokrát odnese i DiCaprio a trpící Hugh Glass.
Vendula86
Vendula86
652 bodů
9.5
Je to opravdu pěkný film, hlavně krásná krajina a Leův výkon byl úžasný.
  • kamera
  • zvuk
  • souboj s medvědem
Judinka
Judinka
627 bodů
8.5
Na film jsem se hodně těšila a též hodně očekávala. Birdmana miluji a tak jsem byla hodně zvědavá, jak se režisér vypořádá s poněkud jiným žánrem. Skvělá kamera, zvuk, práce režiséra, štábu i DiCapria a mého oblíbeného šíleného Maxe Toma Hardyho :o) Film je skvělý a určitě si ho nejlépe vychutnáte v kině, možná mě jen trochu mrzí tak trochu uměle implantovaný vztah otce a syna. Jinak nelze filmu nic vytknout a lze ho jen vřele doporučit a držet palce při udílení Oskarů :o)
Kick077
Kick077
596 bodů
8
Povedený film se zajímavým tématem a parádní přírodou. V kině to celé mělo perfektní efekt díky kameře i zvuku. Rozhodně se vyplatí v kině vidět. I přes to všechno jsem ale u filmu postrádal nějaké větší vzbuzení zájmu nebo emocí. Proto hodnocení 80%. Všechno je zdánlivě bez chyby, ale po zhlédnutí se nic zvláštního neděje..
mikewin
mikewin
569 bodů
6
Tak musím říci, že od oscarového filmu bych čekal výrazně víc. Děj celkem ubohý a předvídatelný. Leonardo Di Caprio funěl a vzdychal asi výborně, ale měl už lepší role, Oscara dostal oprávněně, ale bohužel za úplně špatný film. No asi je potřeba už odměnit jeho dlouholetou hereckou kariéru. Další role asi zbytečné hodnotit, nevymkly se nízké úrovni filmu. Pokud nejste fanynky nebo fanoušci Di Capria, tak na to nechoďte, je to ztráta času, počkejte si na nějaký volný den, až to budou dávat v telce, to naprosto stačí.
RafCapone
RafCapone
532 bodů
9
Lovci kožešin se snaží dostat do bezpečí tábora. Medvěd, indiáni, zima a zranění jim v tom ale brání. DiCaprio zde musí sám čelit divočině a pomstít svého mrtvého syna. V tom mu brání jen 60 mil nehostinné krajiny a spousta zranění od medvěda.
  • diCaprio
  • realističnost
  • brutálnost
  • zasazení
  • kostýmy
  • dlouhé scény na jeden záběr s realistickým nasvícením
  • nefunkční backstory
  • někdy až moc artové
Kamil3
Kamil3
527 bodů
6.5
Bravo ,,Leonardo DiCaprio má oskara ale není to ono natočil určitě lepší filmy,,Velký Gatsby ,Vlk z Wall Street,Prokletý ostrov..Je to stopadesátiminutový art,který ukazuje opravdové fyzické napětí a indiánská mystika .Úchvatná kamera hudba a Leonardo který toho moc neřekne a táhne celý film ..Očekával jsem víc na 156 minut ....za mně zklamání
Fricino
Fricino
501 bodů
8.5
Leonardo dostal Oscara zaslouženě. :-) Film slušný.
memphistto
499 bodů
8.5
Velmi dobrý film, ale Leo si zasloužil oskara za vlka a ne za tohle. :) Chvílemi opravdu hodne drsné a scéna s medvědem velmi slušná :) Ač je tenhle film o samotě, bolesti a pomstě, tak Leo se spíš potřebuje vyřádit mezi lidmi, než jen stand-up.