Deadpool

84%

Komentáře a recenze 186

Dle počtu bodů
surowka
303 bodů
7
není to špatný , ale ne zas takový odvaz jak sem čekal možná moje chyba kromě množství hlášek většinou dobrých se toho ve filmu zas tak moc nestane
pery34
299 bodů
10
Super
lukas-korunak
284 bodů
9
Konečně superhrdina, který není tak správný. Humor mě bavil, hlášky někdy opravdu zabíjející, ale někdy jich tvůrčí dali až moc za sebou a některé byly až moc vynucené. Docela mě zklamalo, že většina dobrých vtipů byla už v trailerech a nenechali si je až do filmu. Děj byl velmi jednoduchý, ale myslím, že u tohoto filmu o složitost ani o promyšlenost vůbec nejde. Takže za mě opravdu dobrý výkon od Marvelu a těším se na další díly tohoto superhrdiny, který se za superhrdinu nepovažuje, ani jim nikdy nechtěl stát.
daisyna
daisyna
279 bodů
8
miluji akční komiksové hrdiny, tohle je spíš loser, ale nejvtipnější z komiksovek co jsem viděla, parádní akční scény, obsazení nemá chybu, přestože Ryan působí spíš jako herec do romantických filmů, tak se sem hodí naprosto bezkonkurenčně, sedlo mu to.
tyna-berbrova
270 bodů
6.5
Podle recenzí a zhlédnutých trailerů jsem se fakt těšila a značně mě film překvapil. Film se mi nezdál tak "hustý", jako v trailerech bylo ukázáno. Základní linie děje filmu nebyla ničím extra zajímavá. Vlastně jsem se docela nudila a to tyhle filmy mám ráda. Škoda
speedy009
260 bodů
9
Veľmi osobitý humor,občas prehnané hlášky, ale veľmi dobre som sa bavil. Jeden z tých filmov, na ktorý budete buď milovať alebo nenávidieť. Pokiaľ čakáte kopec zábavy a akcie je to správna voľba, no kto čaká hlbokú myšlienku a decentný humor, mal by sa filmu radšej vyhnúť
Markovel
250 bodů
8
Deadpool je hodně zajímavě natočený film. Rating je poctivé Rko, takže je plný násilý a sprostých slov. Ale není to samoúčelné. Film to využívá na vtváření humorných scén, které celý film vyvyšují nad konkurencí. Rozhodně stojí za to tento film vidět.
Verush
248 bodů
9.5
Nářez... Totální pecka.. :D Tohle byla pořádná komiksová jízda s dobrým fórkem, kterej mě úplně oddělal, v každý větě.. Přesně takhle jsem si to představovala a dostala jsem to, co jsem chtěla.. Nemám absolutně, co vytknout.. Nejlepší "marvelovka" vůbec, už to stejně potřebovalo nějak oživit všechny ty upjatý (až na Iron mana) hrdiny .. :) Ryan Reynolds u mě hodně stoupnul a pokud by byla "dvojka," vůbec by mi to nevadilo..
Mr.T
246 bodů
8
Tak tohle Reynoldsovi vyšlo. Našlapaná comicsovka s ujetým hlavním hrdinou, který pro násilí a vtip nejde daleko, je trefou do černého. Po postupném přejedení comicsovými universy je tohle víc než vítaná nová krev. Už teď se těším na dvojku, která snad ještě víc přitvrdí. V Deadpoolově slova smyslu :-)
carloss
carloss
246 bodů
9
Super komediální komiksový film, který se od svých filmových vrstevníku v mnohém značně odlišuje. A to jej dělá o to více tak dobrým. Deadpool je zkrátka samá ironie, parodie a sem tam nějaký ten děj. Ten je obvykle marvelovský, takže ničím moc nepřekvapí.