Deadpool

84%

Komentáře a recenze 185

Dle počtu bodů
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
8.5
Na tenhle film jsem docela těšil a dostal jsem přesně to co jsem chtěl. Film je prošpikovaný
  • vtip
  • odkazy na jiné filmy, herce, postavy
  • trochu méně akce
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
8
Nahláškovaná poloparodie, kde ani nejde tolik o akci, jako o Deadpoolovy kecy. Ryan Reynolds je dobrej, Morena Baccarin od dob Firefly nezestárla snad ani o den, akorát ten záporák mi přišel jako takovej homouš. Mám teď chuť koupit si hru Deadpool a číst si jeho komiksy.
Sheemas
Sheemas
737 bodů
8
Prostě šílenost, jak jinak tohle pojmenovat? Deadpool je komiksový film, plný sprosťáren, krve, bitek, mrtvol a neuvěřitelně ujetého humoru. Podle trailerů jsem měla přibližnou představu co můžu očekávat, ale realita byla o 100% šílenější. Ryan Reynolds se po tuhle roli narodil a jde vidět jak si to neskutečně užívá. Velmi chválím skvěle promyšlenou propagaci filmu a reklamu k němu, taková tu ještě nebyla.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
9
Obrouská funparáda. Film sršiecí humorou, vtipmi a ironiou a hlavně také akciou ktorá vám nedá ani na chvilku oddychnuť. Je to romancia, akčňák, animák, scifi a jedním slovom super zážitok v kině. Pokud někdo váhá určitě se odobertě do kina a skusněte aj Ryana
darth vader
darth vader
714 bodů
7
Film mě poněkud sklamal, myslím že to byla klasická marvelovka a ne nějaký převrat. Navíc zde byla jen brutalita a sprostý humor
Snekac
Snekac
691 bodů
10
A zůstaňte až do konce 😉
Kick077
Kick077
596 bodů
9
Velmi povedený komixový film, ve kterém si uměj udělat srandu nejenom ze sebe. Je to vyloženě oddechová záležitost, kde si má člověk jenom sednout, koukat a poslouchat. Hlavně nemyslet a nečekat na nějakou intelektuální zábavu. Je to prostě taková show na kterou se kvůli efektům a zvuku rozhodně vyplatí vyrazit do kina.
  • povedené zpracování pomocí dvou dějových linií, které se na konci protnou
Pacman
Pacman
586 bodů
8
Čekal jsem hodně, dostal jsem dost. Ale i tak mám trochu hořkou pachuť na patře, když vyslovím slovo Deadpool. Režie je děravá jako (e)mentál, triky v porovnání s ostatními filmy stejného žánru někdy až odfláknuté. Pokud tohle pomineme, naservíruje se nám komiksovka, která nemá ve světě obdoby. Je to hlavně tím, že ten metrosexuál v červeným oblečku ze sebe sype jednu lepší hlášku než druhou (a zde je bohužel i lepší umět anglicky), podobně jako v kameňáku, ale tady to má aspoň úroveň. Další věcí je, že Deadpool je jediný hrdina, který si uvědomuje, že je ve filmu (komiksu) a komunikuje s diváky (což je vždycky sranda). Když to vezmu kolem a kolem je to dost tuctovka se zajímavým nápadem (to hlavně díky zdroji v podobě komiksu).
Kamil3
Kamil3
527 bodů
9
Deadpool si vybral ideální čas ,kdy se komiksové filmy ocitají na vrcholu .Film je dobrý a zápletka v pohodě .Prostě skvělá ,nekorektní ,zábavná psina která si bere na paškál komiksové filmy .Reynolds si splnil sen a podařilo se mu film natočit ..Velká spokojenost doporučuji a už se těším na pokračování...Za mě 90 procent..
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
8.5
Královská podívaná.