Deadpool

84%

Komentáře a recenze 185

Dle počtu bodů
brcolka
brcolka
1 045 bodů
9.5
Každý mi říkal ať si na Deadpoola zajdu do kina, že je to velká sranda a oni fakt nekecali. Dobře jsem se bavil. Líbí se mi jak si tam ze sebe dělá zadeček a ty vtípky třeba o ikei a podobně. Ryan mi tam moc nesedí ale zase tak strašný výkon nepodal.
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
9
na to jsem se fakt těšil. Hláškující anti-super-ne-hrdina Deadpool je báječná podívaná a do detailů povedená marvelovská jízda. I když se trochu z marvelovského stylu vymyká, právě tím, že si z něj utahuje. Skryté legrácky na jiné marvelovské hrdiny, hlavně x-meny, je film nabitý stejně jako akčními scénami a hlášky, nad kterými by Kapitán America zbledl.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
4.5
Fuj! Fakt až nepříjemné koukání. Já nevím, přišlo mi to tak přiblblý. Námět, ale ušel, to bylo jediné.. Tak neskutečně sprostý film. Přiblblý příběh. Komiksovky mám fakt ráda. Ale tohle je doslova odpad. Ale vím, že se některým líbilo... Tak záleží na vás... Za mě nedoporučuji.
voleman
voleman
927 bodů
9
Tak tohle se Marvelu opravdu povedlo. Jde o skvěle natočený film s obrovským nadhledem a spoustou skvělých hlášek. Díky Rkovému ratingu se ve filmu objevují věci, které právě ostatním komixárnám tolik chybí a právě tenhle film je na nich v podstatě postaven. Skvěle si utahuje ze sebe i ze všech vážněji laděných Marvelovek, které se mi v poslední době již zdají dost tuctové a všechny na jedno brdo. Deadpool, ale naštěstí přináší do těchto stojatých vod současných komixových adaptací onu potřebnou dávku dospělejší brutality i humoru. Velmi se mi také líbil způsob vyprávění příběhu, kdy vám do děje vstupuje hlavní protagonista, který si je vědom svého působení ve filmu, což je velmi originální a zábavné. Deadpool se tedy opravdu povedl a pro mě je to třeba mnohem lepší a zábavnější film než všechny Marvelovky z posledních tří let. Směle pak může konkurovat i svým způsobem podobnému Kick-Ass, který je ovšem v mnoha ohledech zas úplně jiný. 90%
tedoun
tedoun
923 bodů
9.5
Snad nejlepší Marvelovka! Akorát nevěřím tomu, že to někdy bude vysílat televize - protože takový super sprostý film by dostal velkou pokutu od rady :-D Tento film je takový southpark v obleku polo spidermana - ale jo dle mně je to jeden z lepších komediální film roku 2016
Innuendo
Innuendo
908 bodů
9.5
Jsem zvědav co po tomhle bude následovat. Těším se na nový trend.
batal
893 bodů
1.5
totální šunt
PandaPool
PandaPool
851 bodů
9.5
Já si myslim že deadpool super ultra mega libovej antihrdina a ten chytrolín sheldon co tam psal že je prej úplnej kretén a že si marvel sáhnul až na úplný dno je akorát pablb co o deadpoolovi vůbec nic neví a tak se rozhot že tady na něj napíše špatnej komentář.To je jako kdybych já nic nevěděl o x-menech a pak o nich napsal špatnou recenzi a byl na ně nasranej že je nerealistickej protože tam sou pubertální mutanti ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Punisher
Punisher
847 bodů
9
Nářez, bomba, pecka..už úvodní titulky napověděly, že nejde o žádnou přetvářku, přímo ukazují divákovi co mu film nabídne. A celej film je ve velmi poživatelný formě, na čemž se silně podepsala eRková přístupnost. Hlášky, humor, akce, žádná cenzura - to je to co člověk od tohoto filmu chce a taky to dostane.
  • hlášky
  • narážky
  • deadpool
  • efekty
Senn
Senn
803 bodů
10
Skvělý film, na který jsem se opravdu těšil, a prostě můžu jen doporučit. Jednoduchý děj, ale za to plný humoru, prostě Deadpool si nebere servítky a řekne co si myslí. Skvěle zakomponovaná
  • vtip
  • propojení x-meny
  • hudba