Fakjů pane učiteli

76%

Komentáře a recenze 61

Dle počtu bodů
Evah
Evah
2 167 bodů
7
Konečně vtipná německá komedie s krásným hercem v hlavní roli. Film má dobrý děj, rychle utíká, oblíbíte si všechny postavy, i ty vyloženě na přes držku, protože prostě vás pobaví a i český dabing je velmi vtipný. Další díly taky nejsou k zahození, ale tento je rozhodně nejlepší. Hlavní hrdina zloděj, který si před nástupem do vězení ukryl lup, jenže po propuštění se k němu nemůže dostat tak jednoduše a musí se stát učitelem na střední škole v třídě plné psychopatů.
Kuca25
2 132 bodů
8
Kdo by čekal že němci nám dokáží dát tak skvělou a vtipnou komedii. Dost netradiční komedie ale právě v tom je tak skvělá. Díky tomu že herce neznám je už od ted mám spjatý právě s tou rolí což je pro tenhle film dobře. Musím říct že jsem se extrémně bavil, fakjů pane učiteli je prostě velmi dobře natočená komedie a přeju německu jenom víc takových.
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
8
Tak se opět ukázalo, že i německý film může uspět v konkurenci amerických velkofilmů, zvláště, když je to dobře napsaná komedie s mnoha komickými situacemi a neokoukaným hercem v hlavní roli. Ano Elyas M´Barek, kterého jsme mohli vidět třeba v Mortal Instrument - město z kostí nebo v Ranhojiči, zde opravdu z plátna nesleze a možná, že se stane novým sexy symbolem žen a dívek všech věkových kategorií. A už se točí dvojka. Není divu, po takovém úspěchu jedničky.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Nenáročná komedie, u které mě asi nejvíce potěšilo, že je tady od nás ze středoevropského prostoru. Vtipy jsou povedené, přesto pro mě těžištěm snímku zůstává romantický vztah hlavní dvojice, který je pečlivě budovaný a jeho vývoj dává smysl.
salisbury
salisbury
1 101 bodů
8
Fakující učitel v podání německého Sagvana mě příjemně překvapil jak zaprášený vánoční dárek objevený po několika letech na skříni. Po sfouknutí prachového pylu se mi rozestlal pohled na velmi vtipnou komedii, která byla evropsky pohodově bláznivá. Některé momenty byly k popukání, že i teď mám chuť se nad tím pousmát s těšením na blízké repete.
brusvejn44
brusvejn44
1 005 bodů
10
Příjemná komedie u které se člověk pobaví!!! Daleko lepší než některý americký hovadiny!
Senkys57
Senkys57
973 bodů
6
Tak aspoň vybrali dobrý herce na obsazený role a není to zas tak špatné ve vtipech - pobaví
Pavliss
Pavliss
905 bodů
8
Velmi dobrá komedie
  • Elyas M'Barek
evana
evana
685 bodů
9
Pro mě asi komedie roku. Největší překvapení, že je to německá komedie. Bavila jsem se od začátku do konce. Velké plus je hlavní hrdina. Na jeho obličeji a "ksichtech" jsem očima visela celý film. Humor není ani moc fekální, jak to většinou bývá v amerických komediích. Fakjů pane učiteli je komedie, kterou si rádi pustíte alespoň jednou znovu!
TechCluster
TechCluster
667 bodů
8
Asi nejlepší film co kdy vznikl v Německu😂