Fakjů pane učiteli

76%

Komentáře a recenze 61

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Neuvěřitelná věc se stala skutečností. Německo to konečně dokázalo a natočilo pořádnou komedii,která není trapná,úchylná,nebo perverzní. Námět není sice moc originální,přece jen příběh o učiteli,který musí zkrotit zlé děti už byl zfilmovaný 100 krát. Jenže tentokrát se to vážně povedlo a to především díky Elyas M'Barek,který zde ztvárnil učitele Müller. Snímek tak nabízí celou škálu zábavných situací a postav. Zkrátka povedené!
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Velmi slušná komedie, na německou produkci až moc dobrá. Vytknul bych jen hollywoodský konec, jinak je to legrace od začátku dokonce. Komedie je vtipná, ale nesnaží se být vtipná za každou cenu, takže se scénárista vyhnul trapným situacím.. Komedie se odehrává v poklidu a má to hlavu i patu. Takového učitele by potřebovala nejedna škola..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zbytečně velký rozruh kolem průměrné komedie, která akorát tak pomíchala Zkaženou úču a Nebezpečné myšlenky. 4/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Pohodová zábava, přisprostlá legrace se sympatickým hlavním hrdinou, otřepanou zápletkou a hodně nekorektním humorem, ale s morálním závěrem na konci. Pobavil jsem se. guilty pleasure.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Je to na hraně, ale za delikátního pana Müllera, který názorně předvádí jediný stoprocentně účinný a správný způsob, jak ve škole jednat s drzými nepřizpůsobivými fakany, těch 70% rád udělím. Ohraná zápletka sice nemá co nového nabídnout, ale snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že přesně takový příběh má v dnešní době své opodstatnění, navíc v takhle zábavné a směrem ke zde kritizované mládeži přístupné formě...
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
8
Takhle se píší charaktery! 85%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Pohodovka, která pobaví a rozhodně stojí za kouknutí. Vtipy vydařené a perfektní casting.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Hodně jsem se musel přemlouvat abych dal tři hvězdičky. Když pominu průhlednej děj, který tu už byl tisíckrát, tak se zábava držela celou dobu na mírně podprůměrné úrovni. Koutek se mi zvednul asi dvakrát, což je hodně málo na nějaké dobré hodnocení, ale je fakt, že koukat se na to dá, jednou a dost. 41%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Němčouři se zase vytasili s nemravnou a mimořádně sprostou teenage komedií. Samozřejmě to zabralo na určenou věkovou kategorii(okolo 15 let). Jinak se to dalo, ale že bych to musel ještě někdy vidět? To asi ne.
  • Přísnost hl. hrdiny.
  • Předvídatelný děj filmu.
  • Klišé střídá klišé.
  • Zdlouhavé.
Floridsky
4 376 bodů
8
Povedená, velmi vtipná komedie - doporučuji.