Fakjů pane učiteli

76%

Komentáře a recenze 61

Dle počtu bodů
Taxxír
Taxxír
198 bodů
7
must-see komedie. Dobrej character development.
ruzovka
ruzovka
117 bodů
8
Film u kterého se vždycky pobavím. Navíc na hlavního hrdinu se velice dobře dívá. Některé hlášky jsou nezapomenutelné a je to jedna z komedií, na které se ráda podívám kdykoliv.
sari.jurikova
104 bodů
7.5
Vtipný film poukazující na problematiku dnešní mládeže
michal-chalupa
87 bodů
8.5
Pro mě suprovy film a celou dobu se člověk směje. Na to že je to z Německa tak jsem by velmi překvapený za provedení i obsazení herců dobrá volba.
M. McHart
M. McHart
83 bodů
9
Skvělá oddychovka, dokonalá prostředím, prakticky totožným s naším, blízkými dialogy a středoevropskou pubertou. Kdo si chcete odpočinout, tak si to pusťte.
nov.milan
nov.milan
65 bodů
8.5
Opravdu velice zábavné. První půlka se hemží vtipy, komickými situacemi (zejména ve škole), druhá půlka je už o něco slabší (náprava). Kupodivu český dabing nezní špatně, ale některé fóry vůbec nevyzní. Moc se ani nepodařilo přilnutí sympatií k zlobivým žákům na konci, i když už nebyli takoví parchanti, tak se na ně těžko hledal jiný pohled.
Luccinna
Luccinna
41 bodů
Skvělý film, což mě u Němců překvapilo. Doporučuji shlédnout, pobavíte se!
jesssica
37 bodů
8
Jediné mínus je trošku príliš dlhá stopáž, ale inak vynikajúca nemecká komédia s výborným hlavným hrdinom hajzlíkom, ktorého si každý zamiluje. Výborné vtipy, bavila som sa, vlastne mi to neprišlo ani príliš dlhé, kam sa hrabe Zkažená úča s Cameron Diaz.
Chicken
12 bodů
9
Výborný film pro zlepšení nálady, od začátku sice víte, jak to dopadne, ale jinak parádní happy end.
Lenka 12
Lenka 12
6 bodů
10
OK perfektní. 100%