Velká šestka

81%

Komentáře a recenze 69

Dle počtu bodů
floory
41 bodů
10
Kdo má rád Animáky a Superhrdiny tak pro něj je tenhle film. Je to pěkně zpracovaná Animovaná oddychovka pro celou rodinu (ale hlavně pro děti). Hlavními hrdiny je kluk a jeho kamarád Baymax. Film se mi líbil díky dobrému grafickému zpracování a prvky Superhrdinů. Disney nezklamal, doporučuji.
  • Superhrdinové
  • Dobré zpracování
Laky56
Laky56
36 bodů
8.5
Hezké animace, první půlka příběhu zajímava a nenucená, ovšem o druhé části se to již nedá říci. Není to vyloženě špatně, mám rad "marvelacké" filmy, superhrdiny, apod. Ale dle mého to filmu neprospělo, a vypadalo to v první půlce na směřování jiným směrem. Dojemné, hezké, zajímavé, zábavné, k dokonalosti par detailu. Příjemná rodinná odechovka co zabaví. 85% ... 80% film a 5% za animovaný Stana Lee.
BlackBeast
30 bodů
8.5
V záplavě animáků zase jeden co můžu vidět i vícekrát. Když už něco pro děti, tak ať si taky něco odnesou.
janekpe
janekpe
29 bodů
Pekne a odpocinkove odpoledne s detmi. :-)
Mike007
27 bodů
9
Se synovcem chodím rád na tyto filmy, skvělá animace, baví se on i já. On miluje Super hrdiny, vždy si na ně potom hraje.Nejvíce se mi líbila postava Baymaxe. Synovec by chtěl film vidět ještě jednou, tak to je dostačující pochvala pro VELKOU ŠESTKU. Filmu dávám 90%.
miracz
miracz
26 bodů
9.5
Velké překvapení hned ze začátku roku. Krásně namixovaný koktejl všeho co bych od správně akčního animáku čekal. Baymax přiroste k srdci hned jak ho jen uvidíte. (jako vysvětlení ostatním hodnotícím... San Fransokyo je imaginární. San Francisko+Tokio=San Fransokyo. Superschopnosti ve filmu nebyly.)
  • komixové prvky
  • méně zajímavé vedlejší postavy
julca_bf
julca_bf
20 bodů
9.5
Myslela jsem si, že už neuvidim takový animovaný film, který se mě natolik dotkne. Naposledy to byl například Lví král. Hodnotím velice kladně. Nechybělo tomu nic. Skvělý děj, vtipné momenty, kreativita, efekty a hlavně je výborně ukázané opravdové přátelství.
jenda-dzenda-valek
15 bodů
7.5
Celkem dobré. Myslím si ž e pobaví i dospělé :)
veromiska
10 bodů
7
krasny, doporucuju koukat i 2x