Velká šestka

81%

Komentáře a recenze 69

Dle počtu bodů
brcolka
brcolka
1 045 bodů
9.5
Nádherný animovaný film s velmi hezkým příběhem. Myslím, že i dospělá generace si může hezky smlsnout. Já se bavil. Hodilo by se mít takového léčitele a kamaráda. A hodilo by se kdyby se některým lidem dal také zapsat nějaký program nebo naopak vymazat. Doporučuji shlédnutí
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
8
Pěkný animáč, postava Baymaxe byla velice milá a příjemná a při tom dost vtipná.
tedoun
tedoun
923 bodů
9
je to bomba film...hlavně pro moje dcery....
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
8.5
Film sice kopíruje již známá schemata se superzáporákem a superhrdiny, ale to není vůbec na škodu. Nápad udělat superhrdinu ze zdravotního robota funguje docela dobře a člověka zabaví. Rozhodně je to nadprůměrný animák.
  • grafická stránka
  • nápad s hlavním hrdinou robotem zdravotníkem
  • lehce ohrané schéma superhrdinů
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
9
Krásný animák nejen pro malé osazenstvo ale i pro dospeláky. Hezký příbeh o "malém" chlapci s velkým duchem a který si plní sny i přes prekážky který mu život stavá do cesty. Určitě doporučuji
Vildolf
Vildolf
567 bodů
9
Výborný film, nejoblíbenější postava byla jednoznačně Baymax, o kterýho jsem se i bál:), protože byl sympatickej.Výborná animace, akorát jsem nepochopil, co dělaly ty stroje nad San Franciscem. Bez vysvětlení.
memphistto
499 bodů
7.5
Docela příjemný animák, u kterého se s raodstí člověk zasměje a scénář je napsaný velmi slušně. Za mně určitě doporučuju :)
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
8.5
O tomhle snímku se dá jednoduše říct, že je povedený. Film začíná nepříjemnou události, díky které však má snímek smysl a dává dětem důvod se dívat znova a znova.
pateta
461 bodů
9
Obsahově je film na úrovni, zaujme svým dějem. Super schopnosti hrdinů jsou fajn. Po grafické stránce je dobře udělaný. Délka film mohla být o malinko kratší. Menší diváci nevydrží tak dlouho.animovaný film s velmi hezkým příběhem. Myslím, že i dospělá generace si může hezky smlsnout. Velmi pěkný animovaný film s velmi hezkým příběhem. Myslím, že i dospělá generace si může hezky smlsnout
keddie
446 bodů
8
Úžasný film, velkolepé scény, dost humoru, ale i napětí, spousta akčních scén, opravdu jsem se bavil. Podle mě je trojici nejlepších animáků tohohle roku. Může konkurovat Avengers v dětském podání !
  • scénář
  • Baymax
  • barevnost