Velká šestka

81%

Komentáře a recenze 69

Dle počtu bodů
patrick-sarin
438 bodů
8
Americké anime? Proč ne! Když si odmyslím několik povinných moralit pro děti, tak zbývá kvalitní komedie s tunou odkazů pro fandy cartoonů.
milda.sleha
411 bodů
10
dospělý film pro děti a dětský film pro dospělé... ze začátku se mi zdálo, že to je moc dospělé a míjí to cílového diváka... nakonec jsem uznal, že i když je to vlastně vykrádačka superhrdinských filmů, je to nejlepší superhrdinský film poslední doby... :m)
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
8
Tento film nám mile překvapil...čekaly jsme s dcerou kravinu a nakonec se z toho vyklubal pěkný film i pro starší děti..velká spokojenost...
paniks
319 bodů
8.5
Příjemný a zajímavý film, skvělá animace. Nejlepší je postava Baymaxe.
daisyna
daisyna
279 bodů
8
Pěkně udělaný film, ale pro nejmenší asi opravdu úplně není. Líbí se mi jak je zachycena inovace a propojení robotiky, která brzy nastane.
tyna-berbrova
270 bodů
9
Bóžovej film. Moc se mi líbil. Rozbrečel, pobavil, nadchnul a rozněžnil. Tento film se musí líbit snad každému. Originální nápad, který byl dobře zpracovaný. Krásné animace. Bude se líbit jak dětem, tak dospělým. Každý si na něm najde to své. Mohu vřele doporučit.
taliz
taliz
257 bodů
9
Pěkný vtipný stoji za to vidět
AryaCZE
AryaCZE
253 bodů
10
Baymaxe chci domů... Za mě palec nahoru, moc se mi tato animkačka líbila - shlédnuto několikrát. :)
Petka88
Petka88
223 bodů
10
Miluju animáky a tenhle se vážně povedl :) hlavně postava Baymaxe byla boží!
odla
214 bodů
8.5
Tak milý a povedený snímek, který se v mnohém liší od jiných animáků a to ho dělá vyzdvihnutelným. Animace je velice povedená a atmosféra je držená až do konce. Najdou si zde svoje dospělí i děti. Kdo by nechtěl, po zhlédnutí tohoto snímku, Baymaxe domů. :-)