Velká šestka

81%

Komentáře a recenze 69

Dle počtu bodů
kvetule9
kvetule9
209 bodů
10
Výborný animák. Graficky pěkně udělaný, postavy i děj super. A hlavně skvělý Baymax :-)
zoouška
zoouška
202 bodů
8
Film byl právem nominován na Oskara.. kdo ho viděl ve 3d jistě byl potěšen animací, příběh není plytký ale má smysl a také tematika je zajímavá. Film lze rozhodně doporučit širšímu spektru publika, je vhodný jak pro malé diváky, tak pro dospělé
Marci55
148 bodů
9
A je tu další film co zaujme širokou veřejnost. Rozhodně tento typ filmů neni jen pro děti. určitě se najdou i odpůrci, ale neni možné se zavděčit všem. Obsahově je film na úrovni, zaujme svým dějem. Super schopnosti hrdinů jsou fajn. Po grafické stránce je dobře udělaný. Délka film mohla být o malinko kratší. Menší diváci nevydrží tak dlouho.
vilma1
119 bodů
8
Dětský divák se rád podívá, u dospělého.. někoho to nenadchne.
Evson
Evson
94 bodů
10
Každý animák máme povinně v obsazení 2 dospělí+1 dítě:) A už hodně těchto filmů mě pobavilo, stejně jako tento. A nejen pobavilo, ale i 3x tekly slzy...všem:) Postava Baymaxe je úžasná!
cesnecka
cesnecka
83 bodů
10
Tento film mě mile překvapil, a to nejen zpracováním, ale zejména silným příběhem.
VELA
VELA
58 bodů
10
Úžasná pohádka , zase naprosto něco jiného a nového , doporučuji všem kdo máte rádi rodinné a pohádky , dětem se to moc líbilo , děj je zajímavý, napínavý , dobrodružný , nápaditý :-)
danielssan
48 bodů
8.5
Uzasne odpocinutoie ako pre dospelych tak pre deti. Prijemne sraveny cas v kine.
poky.mn
poky.mn
46 bodů
8
Zábavný film, u kterého bych, na rozdíl od mnoha jiných, opravdu viděla potenciál na pokračování. "Super schopnosti" jednotlivých členů party jsou vtipné, stejně jako to, jak se jednotlivě snaží s nimi sžívat. Zábavný film, u kterého bych, na rozdíl od mnoha jiných, opravdu viděla potenciál na pokračování. "Super schopnosti" jednotlivých členů party jsou vtipné, stejně jako to, jak se jednotlivě snaží s nimi sžívat
kubanka
45 bodů
7.5
Fanoušek marvela si přijde na sve