Hvězdy nám nepřály

80%

Komentáře a recenze 68

Dle počtu bodů
mia.s
91 bodů
7
Tak nevím, velmi chválený a propagovaný film. Ale na mne působil tak nějak prvoplánovitě. Všichni jsme se pobrečeli...ale nějak mi tam chybělo něco navíc co by to posunulo trochu dál. Takhle je to film na jedno dopoledne, poplačete si a zapomenete..
Lipi4
Lipi4
89 bodů
9
Úžasný černý humor...
genduna
genduna
83 bodů
8.5
Když jsem na film šla poprvé do kina, brečela jsem. Potom, o pár měsíců později, jsem se na film podívala ještě jednou a brečela jsem znovu. Je to opravdu velice emotivní film, který mě zas a znova dokáže rozbrečet. Příjemně dojemný film o tom, že v lásce je hlavně dnes a zítra už může být pozdě.
lenboda
lenboda
75 bodů
Byl to velmi dojemný příběh, takový který raději sleduji v koutku pod peřinou doma, abych mohla dát plně průchod svým emocím. Usměvné okamžiky pohladily, ale slzy nezastavily.75 %
marikalu
62 bodů
Ono se řekne rakovina,ale ten kdo to nezažije na vlastní kůži,tak neví,ale myslím že ztvárněná postava to zahrála velmi dobře.
vera-studenicova
60 bodů
8
Film, který vzbudí v divákovi emoce, ale i pobaví.
k.skodakova
51 bodů
6.5
Smutný film, hezky natočený, ale pesimistický...ne na hezký večer :)
Marolanda
50 bodů
Film me naprosto zklamal. Možná to bylo tím, že jsem od toho měla velká očekávání, každopádně mi na něm nepřišlo nic tak výjimečného v porovnání s jinými americkymi filmy.
Havlit
48 bodů
9
Úžasný a jedinečný film :-)
Zuzka retard
Zuzka retard
45 bodů
10
Je to krásný film, hned sem si ho zamilovala! Užasný, ale taky smutný. Já ale mám ráda smutné filmy, ovšem podle toho jaké. Ale většinu ano. A tento patří k mým nejlepším!