Hvězdy nám nepřály

80%

Komentáře a recenze 68

Dle počtu bodů
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
9.5
Dnes jsem zhlédla předpremiéru a jen pocit, že jsem film viděla asi o šest dní dřív, než Američani mě naplnil. Co říci...dokonalost. Knížka opravdu neuvěřitelně přepracovaná jako film. Výborně vybraní herci (ten roztomilý šibalský úsměv Ansela Elgorta vidím ještě teď), humor pro odlehčení oné závažné situace s rakovinou a samozřejmě plno citů. Jak jsem čekala, z kina jsem odcházela s rozpatlanou řasenkou a durch kapesníkem. Opravdu doporučuji.
kijifa
kijifa
335 bodů
9
Povedené a velmi věrné zpracování knížní předlohy. Po přečtení předlohy jsem byl moc zvědavý, jak dopadne filmové zpracování a dopadlo na jedničku. V podstatě nic mi v něm nechybělo. P.S. Přiznávám, že i když jsem děj znal, měl jsem místy na krajíčku.
Kubys Fencl
329 bodů
8.5
Film u diváka střídá obrovskou dávku radosti a smutku. Silný příběh o těžkosti života. Film od první do poslední vteřiny neodtrehne diváka od sledování a za mě je velice podceňován. Mohu hodnotit jen kladně.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
3.5
Strašnáááá nuda
dana-hrozkova
318 bodů
8
Nojo, po dlouhé době jsem si u filmu pobrečel. Film to navíc vůbec není špatný. Režisér to dokázal udržet u určitých mantinelech, aby to nebylo moc kýčovité nebo nepřirozené a přitom i humorné.
  • soundtrack
bonduelka
bonduelka
252 bodů
9
tato problematika dojme vždy nic optimistického,smutné ale dvakrát to vidět nemusím
petas.sl
234 bodů
7
Kniha ani film mě moc neoslovily. Mám ráda romantické filmy, ale obojí mi připadalo takové odfláknuté. U knížky jsem brečela u filmu už ne.
Petka88
Petka88
223 bodů
10
Tenhle film se vyplatí vidět :) ale jen pokud máte dostatečnou zásobu kapesníků..
radkav
143 bodů
8.5
Tento film mě příjemně překvapil. Jde o příběh lásky v jejímž pozadí je stále citelná blízkost smrti. Smrt je tu nastíněna jako něco, s čím někteří lidé musí počítat na denní bázi, jako součást svého života. Příjemné bylo herecké obsazení a ve filmu je i neočekávaný zvrat celého děje.
vladka-dina-tachovska
109 bodů
6
Když si chceš u filmu poplakat, máš rád(a) americké romance a je ti cca 15, tak je to film přesně pro tebe. Má to všechny nej pro tuto kategorii. Takže nečekáš-li nějaké duchaplné a umělecké dílo s velkou myšlenkou, je to fákt dobrý