Hvězdy nám nepřály

80%

Komentáře a recenze 68

Dle počtu bodů
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
9
Film mě velice mile překvapil. I když byl na těžké téma, byl velice odlehčený a příjemný. Hlavní zásluhu na tom má samozřejmě hlavní herecká dvojce,která byla vážně moc dobrá. Hlavně mě ohromila Shailene Woodley, protože vážně hrála skvěle.
PandaPool
PandaPool
851 bodů
9.5
Je to skvělí film který obsahuje jak svou romantickou část tak i svou dramatickou. Tento film poukazuje na to jak někteří lidé mohou mít na světě těžké. To nemusejí být žádní dospělí, plně vivinutí lidé, mohou to být klidně puberťáci v našem věku kteří prostě měli smůlu.
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
6
Příjemná romance o dospívajících, říznutá dramatem o dospívajících s rakovinou. Ty dialogy zoufale šustí papírem a jak už téma napovídá, film chce, abyste plakali na povel, ale úplně mu to nejde. Stejně tak se chce vymezovat vůči mainstreamu, což mu nejde už vůbec, přesněji řečeno, je to jenom póza a vlastně se o to ani nesnaží. Přesto celkově dávám palec výrazně nahoru. Je to feel-good jako máloco a Shailene Woodley je opět moc fajn. Mimochodem, hraje tam Wait od M83 a to vždycky potěší.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
9.5
Hezky pribeh o ludoch který snesů tuto nelehků situaciu a je to paradox ze tito lide ziju viacej ako ty zdravi. Velmi pekne zahrane az sem mala pocit ze citim s hlavnou hrdinkou.
evana
evana
685 bodů
7.5
Poslední dobou se s podobnými náměty k filmu roztrhl pytel bych řekla..Každopádně Hvězdy nám nepřály se mi z těch všech líbí zatím asi nejvíc. Ačkoliv težce ždímá emoce a slzy z bezbranného diváka. Plusem jsou sympatičtí hlavní hrdinové a jejich humor. Mínusem je to, že film hraničí s citovým vydíráním diváka a možná až moc tlačí na pilu. Po tomhle to bude chtít naordinovat si minimálně dvě komedie na spravení nálady.
minimoj
587 bodů
7
Velmi dojemné drama. Představitelé hlavních rolí hráli opravdu přesvědčivě a takovou sílu v nemoci bych přála lidem i ve skutečném životě. Hodně smutný film bez šťastného konce. velmi dojemné , bez kapesníku do kina lépe nechodit
filmomaniak
501 bodů
10
Dnes jsem zhlédla předpremiéru a jen pocit, že jsem film viděla asi o šest dní dřív, než Američani mě naplnil. Co říci...dokonalost. Knížka opravdu neuvěřitelně přepracovaná jako film. Výborně vybraní herci (ten roztomilý šibalský úsměv Ansela Elgorta vidím ještě teď), humor pro odlehčení oné závažné situace s rakovinou a samozřejmě plno citů. Jak jsem čekala, z kina jsem odcházela s rozpatlanou řasenkou a durch kapesníkem. Opravdu doporuču
Batista
Batista
445 bodů
9
Dojemný film o umírání, kde se občas i zasmějete. Skvělé.
Drixis
Drixis
366 bodů
9
Emotivní, dojemný, svěží, humorný, překvapující atd. Hvězdy nám nepřáli vypráví dojemný příběh, který chytne za srdce snad každého, kdo ho má na pravém místě. Potkali se, zamilovali a hvězdy jim nepřáli. Jeden z mála filmů, který vás po zhlédnutí donutí přemýšlet dál. Doporučuji všem.
prcek1712
355 bodů
10
Přiznám se - skoro přes celý film jsem plakala. Je to tak smutné, ale zároveň tak krásné! :') Když jej sleduju, uvědomuju si, co všechno mám a že mé problémy jsou oproti jiným, větším.. jen malichernosti :)