Marolanda

Marie Bláhová
50

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Vyprávěj
    Vyprávěj (2009)
    10
    Naprosto úžasný seriál. Sleduji ho od jeho úplných začátků a musím říct, že na rozdíl od většiny takhle dlouho nastavených seriálu, mě nikdy neomrzel a ani mi za celou dobu nepřišlo, že by jeho úroveň klesala. Skvěle obsazení, skvěle kostýmy, všechno dohromady tvoří skutečný autentický obraz doby, kterou většina populace dobře pamatuje.
    Prostřeno!
    Prostřeno! (2010)
    5
    Musím rict, že mě pořád Prostřeno, stejně jako pořady s podobnou náplní asi nikdy nepřestane bavit. Je to samozřejmě hloupost, ale na druhou stranu to reflektuje, jak lidi skutečně žijí, ačkoliv nám to může přijít bizarní. Ke kuchařskym výtvorům se ani nevyjadruji, ale samozřejmě to také není pravidlo, občas jsou tam vážně nadějní kuchaři. Summa summarum k žehlení ta nejlepší zábava!
    Hvězdy nám nepřály
    Hvězdy nám nepřály (2014)
    Film me naprosto zklamal. Možná to bylo tím, že jsem od toho měla velká očekávání, každopádně mi na něm nepřišlo nic tak výjimečného v porovnání s jinými americkymi filmy.
    Přátelé
    Přátelé (1994)
    Seriál, na který nedam dopustit. Pro odreagování nejlepši a to hlavně kvůli tónu, že se nesnaží být vtipný za každou cenu a stále to vypadá jako poměrně nenucene v porovnání s jinými seriály tohoto typu.
    Daleko od hlučícího davu
    Daleko od hlučícího davu (2015)
    Příběh jsem znala už před tím, než jsem do kina šla a upřímně jsem od toho moc nečekala. Musím ale říct, že me naprosto nadchlo provedení a kvalita filmu a příběh také není tak předvídatelný. Vřele doporučuji!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci