Sedmero krkavců

76%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
9.5
Myslím, že spousta pohádek by potřebovala novou verzi, ale je složitější vylepšit starou verzi než vymyslet novou pohádku. Každopádně Alici Nellis se to povedlo. Tato pohádka je nádherná, krásné ztvárnění rolí ze strany všech herců. Bude mi potěšením vidět pohádku opět.
zuz
zuz
395 bodů
10
Na tuto pohádku jsem šla do kina a moc jsem od ní neočekávala.Nakonec jsem byla v tom nejlepším slova smyslu šokovaná.Při každé minutě je divák napnutý a nenudí se .Martha Issová se své role zhostila skvostně.Všichni herci podali skvělý výkon.Hudba super a o vtipné scény taky nebyla nouze. Na rozdíl od staré verze ,která se mi vůbec nelíbí ,je v této vysvětleno proč bratři zkrkavčeli a né jak v té staré.Natáčelo se na mém oblíbeném místě a já prostě nemám této pohádce vůbec to vytknout.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
po dlouhé době velmi podařená pohádka. Marthu Issovou není mojí oblíbenou herečkou, ale tady mi vůbec nevadila. Naopak jinou si ani nedokáži představit. Lukáš Příkazský působil jako tintítko a nakonec se z něj vyklubal sexy muž. Pohádka která mě moooc bavila. Jen Sabina Remundová je fakt tak ošklivá... a tady ještě víc. Krásné kostými, krásný děj a krásný konec... skvělé herecké výkony
samik
324 bodů
10
Nádherná pohádka, pohlazení na duši. Je moc dobře, že se klasické pohádky Boženy Němcové filmují s užitím moderního jazyka a vizuálních možností.
gumoch
316 bodů
8
Precizně natočená pohádka po všech stránkách. Od hereckých výkonů přes scénář až po kameru. Díky za ni.
jarousek1981
314 bodů
8
Pěkná pohádka a lepší než s Ivanou Chýlkovou. Dobře hrají jak Zuzana Bydžovská a Martha Issová,ale nejlepší je Sabina Remundová, kopie svoji maminky, Ivy Janzurove. Moc pěkné.
byland
309 bodů
9.5
Nádherná pohádka která mě opravdu překvapila, krásné zpracování.
Kirra Darkness
Kirra Darkness
241 bodů
10
tahle pohádka se opravdu moc povedla :D viděla jsem předcházeící verzi a mohu říct že tahle verze mě více zaujala
sak007
232 bodů
8
Ač mi přijdou moderní české pohádky trochu divné, tak tohle zpracování sedmera krkavců se vážně povedlo. Krásná výprava, napětí a žádné laciné vtipy za každou cenu. Pohádku doporučuji, jen neříkejte dětem, že hlavní hrdinka opravdu trhala kopřivy, mohly by si myslet že nepálí.