samik

Samuel Dvořák
324

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Hunger Games: Síla vzdoru - 1. část
    Hunger Games: Síla vzdoru - 1. část (2014)
    7
    Hunger Games: Síla vzdoru je vzrušující podívaná, při které vám bude běhat mráz po zádech. Režiséru Francisi Lawrencovi se podařilo to, co Garymu Rossovi ne. Vdechnout této sérii elán. A neztratil se ani u třetího pokračování, které mnozí, včetně mne, považují knižně za jednu z nejslabších. Dokázal tak z tohoto filmu udělat zatím jeden z nejlepších dílů Hladových her, a ani nebylo zapotřebí přehánět to s akcí. Ale když na ní dojde, stojí to za to (zvláště pak i ve 4DX). Nemohu zapomenout ani na propracované kostýmy, které jsou pro navození správné atmosféry jednou z nejdůležitějších věcí
    Sedmero krkavců
    Sedmero krkavců (2015)
    10
    Nádherná pohádka, pohlazení na duši. Je moc dobře, že se klasické pohádky Boženy Němcové filmují s užitím moderního jazyka a vizuálních možností.
    Sedmý syn
    Sedmý syn (2014)
    6
    Vizuální stránka svědčí o velkorysosti rozpočtu, úroveň příběhu odpovídá nedělní odpolední televizní pohádce. Postavy jsou ploché a zásadní dějové okamžiky jsou neskutečně odbyté, žádné fatální momenty nás nečekají a režisér neobtěžoval diváka napínaným závěrem. Boj dobra a zla se sice koná, ale je modifikován náklonností hlavních hrdinů k podrazům, aniž by je za něco špatného považovaly.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci