Profilový obrázek

zuz

zuzana skovajsová
395

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    ...a zase ta Lucie!
    ...a zase ta Lucie! (1984)
    4
    Už zase..Jako kdyby těchto filmů nebylo dost.Chobotničky ještě beru,ale tohle!Po prvním díle jsem z toho byla znechucená a jasně druhý díl.U chobotniček se člověk aspoň trochu zasměje,ale u tohoto jsem se vloženě protrápila do konce a už to vidět opravdu nemusím.
    Sedmero krkavců
    Sedmero krkavců (1967)
    1
    Naprostá hrůza.Jako malá jsem se této pohádky bála a i teď z ní mám husí kůži.Nové zpracování od Alice Nelis je úplně jiné kafe.Na této pohádce se mi nelíbí naprosto všechno.Vůbec to nepřipomíná pohádku.Je to temné strašidelné a děsivé.Není jediná věc co se mi na ní líbila.
    Honza málem králem
    Honza málem králem (1977)
    5
    Další klasická pohádka,která mě vůbec ,ale vůbec nepřirostla k srdci.Je to možná těma protivnýma vlezlýma písničkami.Jirka Korn se mi v této roli vůbec nelíbil.Další průser je Jorga Kotrbová v roli princezny.Jediné co se mi líbilo a co můžu hodnotit kladně je Naďa Konvalinková.Je to ,ale samozřejmě každého názor.
    Veselé Vánoce přejí chobotnice
    Veselé Vánoce přejí chobotnice (1986)
    5
    Zase chobotničky.Sice jsem na ten film už takřka alergická stejně na vánoce na ně vždycky přepnu a tak nějak je to moje pohádková klasika.Je to taková rodinná klasika a nemůžu říct ani ,že je to hrůza ani nějaké vele dílo.Třeba zelená je mega dobře namluvená paní Jiřinou Bohdalovou.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci