V zajetí démonů 2

79%
V zajetí démonů 2
Role manželů Lorraine a Eda Warrenových si ve filmu zopakovali Vera Farmiga a Patrick Wilson. Tentokrát manželský pár odcestuje do severního Londýna vyšetřovat jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit. Budou se snažit pomoci svobodné matce, která žije sama se svými čtyřmi dětmi v domě zamořeném zákeřnými duchy. (Freeman Ent.)



Recenze: V zajetí démonů 2

Kinobox.cz
80%

Herecký výkon Madison Wolfe jakožto malé Janet je pak přímo ohromující. Uvěříte jí naprosto všechno a pokud jste se dívali na originální záběry z toho případu, tak je až neuvěřitelné, jak Madison dokázala Janet ztvárnit.


Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
8.5
Tohoto pokračování jsem se celkem bál. Přece jen jednička byla geniální a natočit tak pokračování muselo být pro Wana pořádnou výzvou. Musel přijít s novým zajímavým příběhem a zároveň se pokusit nevykrádat. Ono se mu to povedlo vlastně tak na půl,ale natočil to tak precizně,že si i tak naděláte do kalhot. To jak buduje atmosféru a napětí je jedinečné. Lekačky fungují s maximální přesností a i když to kolikrát čekám,tak se stejně leknu. Takto by měly vypadat hororové filmy kde se budete bát o hlavní hrdiny.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 250 bodů
8
Volné pokračování do sebe nabralo už daleko více motivů a postav z různých hororových či paranormálních snímků a kupodivu to do sebe dobře zapadá. Vývoji scén se dává více času, takže mrazivá atmosféra nabírá na síle pomalu avšak efektivně. Díky tomuto faktu je také o něco delší stopáž. U některých scén ale bohužel tento postup vytváří dojem onoho natahování přeci jen až neskonale moc. Když se prostě dlouho až předlouho stále nic neděje, zážitek se pomalu obrací v nudu a to jistě nebylo záměrem. Stejně jako posledně je příběh pro veterány takovýchto snímků opět předvídatelný, ale pro novou diváckou generaci se jedná o úžasný filmový zážitek, který snad probudí touhu vidět i ty mnohé předchozí. Takový Poltergeist je jasná volba
kunafix
kunafix
20 052 bodů
4
První věc, jeptišku hraje Marylin Manson, ne? To si teda James Wan s vymýšlením vzhledu démona moc práce nedal... Jinak je to v podstatě stejné jak první díl, aspoň mě se to slévá v jedno. Není to nic, co by něčím vynikalo. Tvůrci jeli hlavně podle scénáře, že když se děje něco dětem, je to strašidelnější. Já si před filmem řekl, že během sledování budu na chvíli v duchy věřit, abych si to zkusil líp vychutnat. Nepomohlo (asi jsem tu víru v duchy nedal). Sice nějaké ty zimomrjavky boly, ale nič moč. Jeptiška (nebo jeptišák?) mi byl spíš k smíchu. Nešlo mi do hlavy, že tam všichni dycky tak tvrdě spí, i když kolem jsou zvuky, co by vzbudily i narkoleptickou babičku v kómatu. Není tam vysvětlený, proč se jeptiška Manson přesunula z Amytiville do Anglie. "Skutečná" nahrávka před závěrečnými titulky - vsadím se, že to je fejk jen pro film a že je skutečná, je jen pro efekt. Pokud tohle byl nejhorší případ zla z ranečku manželů Warrenových, myslím a doufám, že o nich už nic nenatočí. Výběr herečky do role matky - opět špatná volba, jak v prvním díle s Lili Taylor. Pro mě dost nudnej film o něčem, čemu nevěřím (holt, nepřesvědčilo mě to).


Dodatečné informace

Původní název:
The Conjuring 2 (více)
  • USA V zajetí démonů 2
  • USA The Conjuring 2
  • USA Conjuring 2
  • USA Conjuring 2 : Le Cas Enfield
  • USA Expediente Warren: El caso Enfield
  • USA The Conjuring - Il caso Enfield
  • USA V zajatí démonov 2
Premiéra v ČR:
9. 6. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
321,8 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
V zajetí démonů 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce V zajetí démonů 2


Podobné


Powered byJustWatch