Krycí jméno U.N.C.L.E.

75%

Komentáře a recenze 70

Dle počtu bodů
Kamil3
Kamil3
527 bodů
8
Za mě dobrý retro a celý film jsem se nenudil ...
Fricino
Fricino
501 bodů
8
Vcelku dobrý akční film s humornými scénkami.
patrick-sarin
438 bodů
8.5
Ritchie opět nezklamal a naservíroval špiónské retro buddy movie, u kterého jsem se výborně bavil.
lord
lord
423 bodů
6.5
Nevím, tak nějak mě to nechytlo. Možná to bylo roztříštěností hlavních rolí na dva takto výrazné herce. Nebo spíše tím, že nemám rád, když se takto zachází s historií. Scénář bych dokonce označil za velmi slabý, s levnou zápletkou a nepřekvapivým koncem. Celkový dojem napravuje dobové oblečení, dobrá hudba a kvalitní herci. Za mě 65%, třeba při druhém zhlédnutí změním názor.
dana-hrozkova
318 bodů
6.5
Vyloženě lehká letní ododychovka, retro akční filmík, který je výborně natočený, dobře zahraný, ale na konci jsem měla pocit, že tomu přeci jenom něco chybělo. Prostě mě to nedokázalo uchvátit. Nemělo to ten správný šmrnc. I když je zde možnost pokračování, tak na něj nejspíš nedojde.
pery34
299 bodů
10
Skvělý film
sak007
232 bodů
7.5
Čekal jsem něco podobného jako Kingsman, ale jde o trochu jiný film. Mistrně se zde mísí
  • napětí
  • humor
  • lehce špionážní prostředí
  • trochu je vidět, že rozpočet nebyl moc velký
lucifrid
lucifrid
151 bodů
9.5
Ukázka lákala na zběsilou akční jízdu v režii Guye Ritchieho s trochou humoru. To i člověk dostal, jen toho humoru bylo trochu víc, než úžasný trailer sliboval. Ale to je jedině dobře. Šedesátkové retro je plné hlášek a agentů z opačných stran železné opony, k tomu krásná dívka s prořízlou pusou a klasičtí padouši. Honičky, facky, rvačky a boj o život - za mě nejlepší Ritchieho film. A k tomu plus za Armieho Hammera, jehož oči s dlouhými řasami mě rozhodně nenechaly chladnou.
jahudka
jahudka
151 bodů
7.5
Film má zajímavý děj, nádherné kostýmy, ale hodně to sráží fakt, že celé to působí jako pilotní film, k televiznímu seriálu.
Gvendolina
149 bodů
9.5
Rozhodně příjemná oddechovka, kterou se nebojím doporučit jako jeden z nejpříjemnějších filmů tohoto roku... A i když mám Guye Ritchieho ráda spíše pro jeho "drsnější" filmy, tak touhle "něžností" rozhodně nezklamal.