Krycí jméno U.N.C.L.E.

75%

Komentáře a recenze 70

Dle počtu bodů
EvieJJ
145 bodů
6
Pěkný chlapi a pěkný ženský. Hraní kterýmu věříte, ale bohužel se nevyhne některým zbytečným klišé. Snaha dobrá, ale ta jiskra, kterou Guy měl, je krapet v čudu. Nicméně na rande s popcornem a colou v kině značka ideál.
radkav
143 bodů
8
Na film se mi až tak moc nechtělo, tento tip filmů zas až tak nemusím. Ale film mě mile překvapil. Taková parodie na bondovku. Hezouni v hlavních rolích, vše v retro stylu, místy velmi vtipné a dějová linie není překomplikovaná, takže jsem se v ní ani já neztratila. Rozhodně doporučuji.
bubu
112 bodů
7.5
rychlý spád děje, vtipné hlášky, skvělé kostýmy a kamera - retro se vším všudy a prima zábava
OndraSed9
109 bodů
8.5
Skvělý špionážní film který ja nabyt akcí, humorem, napětím a hlavně skvělým dějem.
Michal Kvak
Michal Kvak
102 bodů
8
Za mě podle hodnocení na webu velmi podceňovaný film, bavil jsem se od začátku do konce, hrdinové mi sedli více než v jejich jiných rolích. GR umí předvést dobrý film, výběr herců, lokalit a scén dokazuje, že své řemeslo zvládá vskutku dobře. Takovou kvalitní akcičku by si zasloužili i někteří přestárlý hreci jako Sly, Arnold, Van Damme, Willis, a co by za to dali...je škoda, že přednost dostávají jen mladí herci, ale na druhou stranu pro nás možná výhra, protože i jméno dokáže takový film potopit.
yoco
67 bodů
8.5
Velmi působivé zpracování filmu. Bylo zde pár momentů, kdy divák přesně věděl, co bude následovat, ovšem v mnohé i překvapil. Určitě se ale někdy podívám znovu.
Liba1
48 bodů
8.5
Skvělé, vzpomínka na původní seriál. Určitě doporučuji.
Pedro8
39 bodů
7
Očekávejte příjemné pokoukání s popcornem nebo i bez, spíše klipové scény, prima kostýmy, pár pěkných akčních scén. Neočekávejte pecku, o které budete diskutovat, nebo hrdiny, které můžete obdivovat. Lepší průměr, na který brzy zapomenete a po pravdě nic, co by bylo potřeba vidět dvakrát nedejbože vícekrát.
adam-kopecky
10 bodů
7
Pěkná retro atmosféra, příběh horší.